TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Bende trgy ne diyor diye anlamaya çalışıyorumHakkaten bide anneler günü var.şu 1 kaşıkla bilmem kaç tane patates kızartanlardan almayı düşünüyorum. fiyatları ne kadar onların bilen var mı? tefal miydi neydi bir de o?
Bu radyo ne acaba ? anlamadım..Ben geçen sefer kuyumcuya gitmiştim baya ağır gelmiştişimdi ufak bir şeyle geçiştirmek lazım. Eksik bir şey yok sanırım evde aciliyeti olan plazma istiyor ama
3000 lira veremem şimdi. radyoda burda www.radyomehtap.com
![]()
Abi sen daha karar veremedin mi ?=) İnci kolye veya Küpe al abi.Fiyatlarıda uygunmuş baktımda..ihtiyacını karşılayacak bir şey düşünüyorum. Bulaşık makinesi arasıra bozuluyor ama oda baya pahalı gelir hele bu sıralar hiç alamam.
Çiçek alabilirsinizşimdi çocuklar büyüyene kadar hanımlara hediye almak bizim işimizacaba pahalıya kaçmadan ne alabiliriz. ben gerçi radyo açtım ama elle tutulur birşeyde olması lazım çiçekmi alsam
parktanmı toplasam.
Çicek çok klasik bir hediye değil miÇiçek alabilirsiniz
İlginç onu şaşırtacak birşey istiyorsanız bu siteye http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/anneler_gunu/
bakmanızı tavsiye ederim![]()