• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Anneler günü hediyesi ne alsak ?

• Konbuyu başlatan Ozcan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görüntüleme : 9K

Ozcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
59
Şube
Antalya
196 Aydır Üye
şimdi çocuklar büyüyene kadar hanımlara hediye almak bizim işimiz :) acaba pahalıya kaçmadan ne alabiliriz. ben gerçi radyo açtım ama elle tutulur birşeyde olması lazım çiçekmi alsam :) parktanmı toplasam.

OnuR

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
52
Şube
makedonya
227 Aydır Üye
Aynısını bende düşünüyordum bana da gerçekten fikir olur..

T

trgy

Hakkaten bide anneler günü var. :) şu 1 kaşıkla bilmem kaç tane patates kızartanlardan almayı düşünüyorum. fiyatları ne kadar onların bilen var mı? tefal miydi neydi bir de o?

Darkart

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
54
218 Aydır Üye
Ben çok düşünmedim doğrusu. Odasındaki eski diye yeni bir tv aldım hallettim.

Silence-

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
27
Şube
İzmir / Konak
162 Aydır Üye
Hakkaten bide anneler günü var. :) şu 1 kaşıkla bilmem kaç tane patates kızartanlardan almayı düşünüyorum. fiyatları ne kadar onların bilen var mı? tefal miydi neydi bir de o?
Bende trgy ne diyor diye anlamaya çalışıyorum:) 1 kaşık yağla, 1kğ patetes kızartan tefal tavayı dıyorsunuz:) 300 350 tl civarıydı bende carrefour'da bakmıştım:)

kuzgun

Moderatör
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
181 Aydır Üye
katı meyve sıkacağı düşünüyorum birde Kipa larda satılan ahşap saksılı Atatürk çiçeğinden alabilirim

Ozcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
59
Şube
Antalya
196 Aydır Üye
Ben geçen sefer kuyumcuya gitmiştim baya ağır gelmişti :D şimdi ufak bir şeyle geçiştirmek lazım. Eksik bir şey yok sanırım evde aciliyeti olan plazma istiyor ama :D 3000 lira veremem şimdi. radyoda burda www.radyomehtap.com :)

Ozcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
59
Şube
Antalya
196 Aydır Üye
ön hediye :D

bir iki haftadır bir radyo bulmuş dj olayımmı dj olayımmı diyordu admin yapacaklar bilememne yapacaklar vs. bende olmaz diyordum şimdi kendi radyosunda adminde olsun dj de :).

Silence-

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
27
Şube
İzmir / Konak
162 Aydır Üye
hehehehehe..

Bu arada tüm annelerin ellerinden Öperiz.Vefat edenlerinde başi sağolsun, mekanlari cennet olsun inş..

ece.clk34

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
136 Aydır Üye

Ozcan

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
59
Şube
Antalya
196 Aydır Üye
ece konu baya eski :) araba aldık plazma aldık bulaşık mak. çamaşır mak. yenilendi. Kolyeyi görünce aklıma geldi baya sevmiş heralde 3 yıl önce almışım hala takıyor demekki kuyumcu iyi seçimmiş şimdide küpesini alayım seneyede bilekliğini alırım :D

aysecag

Yeni Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
135 Aydır Üye
Bu sene mayıs ayı boyunca dünyagöz hastanesinde anneler günü kampanyası var. annesiyle giden herkese muayenede %20 indirim varmış. eşime hediye edicem derseniz o da geçerli ;)

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.