İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

anti-site

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu şerefsiz insanlara hak veren tutumunuzu kınıyorum.. onlara hak veren istediğini yapar diyen insan da onlar gibidir..

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
kınayın tabi durduğunuz hata.
bayrak yakanları kınamayın,
mecliste kürtçe yemin edenleri kınamayın

gelin bizi kınayın daha kolay tabiii

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
kardeş senin rengin anlaşıldı.
herşeye burnunu sokma.. keyfimizi kaçırma. illa mesaj yazmak zorunda mısın?
benim derdim diğerleriyle - forum üyeleriyle. sesi çıkmayanlarla.

Alobar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim anlamadıgım neden bir programla bu iş yapılıyor,
Türkiyede iyi hekerlar yokmu ? bir grup kurup da bu adresleri hekleycekte böyle içerigi tam bilinmeyen bi programla -burda okudugum kadarıyla BW yemenin saçma oldugu savunulurken- bu iş yapılmak isteniyor anlamıyorum, verilen cevaplardan sunuda anlamıyorum bu olayı kimse sorgulamadan atlıyor nedir ne degildir diye sade bir milliyetçilikle,
Ayrıca sunuda bilemeyiz mesela benburda suan burda özgürce düşüncelerimi sıralıyorum ve bazı çekincelerimden ötürü sizin programınıza destek vermediğim için belki beni Vatanını Sevmeyen ilanedeceksiniz ve benim sitelerimide listenize ekliyceksiniz , olay şu bu adresleri kim nasıl belirliyor her programı indiren kendi belirliyosa ben kıl oldugum birinede bunu kullanırım, birsüre önce forumtr de programın topicikinin başka bi sitede yasaklanması üzerine oraya saldıralım nidalarını görecektinizki (orası söylenen türde bir sitede degildi) bence
çok acıydı gelecekte haksız yere bizim sitelerimize saldırılmıyacagını kim garanti eder, olay sadece burada birinin ortaya bi yem atmasına bakar bu kadar saldırmaya meraklı kişi varken...
Bu işi yapacaksanız Şehitlerimizi Bu İşe Karıştırmayın, aradan 90 yıl geçmesine ragmen biz buralarda bombalar kemikler kurşunlar buluyoruz, bırakında şehitlerimiz yerlerinde rahat yatsın,ordan dem vurmayın, ...
bu siteler Türkiyeye zarar veriyor derseniz herkez zaten anlar...

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Türkiye karşıtı yayın yapan sitenin ismini veriyorsun hekliyorlar. burda biraz da amaç toplumsal bir tepkiyi göstermektir.
Kimse seni programı kullanmıyorsun diye vatan haini ilan etmez. çekincelerin var ise yorum yapmazsın, sadece okur ve geçersin.. ama bu insanları haklı çıkartır yorumlar da yapmazsın, yaparsan senin onlardan farkın kalmaz..
şehitleri karıştıracaksın; ki unutmayacaksın. ülkenin bu durumunda şehitlerimiz rahat mı uyuyor? ben sadece hatırlatmak istedim ülkemiz insanı çok unutkandır. 5 sene önce neler yaşandığını unutur. dün neler yaşandığını unutur. biraz kafaları monitörden kaldırıp ne oluyor ne bitiyor anlamaya çalışmak gerekiyor..

adsl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pigeona katılıyorum, karınca örneği güzel bir örnek!

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar, Türkiye karşıtı olan bu siteleri ben gezdim. Hatta bir kaçına "alparslantürkeş" üye adıyla üye oldum. baızlarıyle "neden bu siteye geliyorsun" diye sorular sordum. Aldığım cevaplar şöyle:
"Bu site beni anlatıyor. Bende kürdüm!"
"Ben aleviyim. Türkiyeden nefret ediyorum" Felan gibilerince. Olayının derinine indikçe insanların Türkiye aleyhine yetişdirildiği ve özellikle yabancı güçlerin bu işleri yaptığı belli oluyor. Onlarda kendilerince haklı bir savaş verdiklerini düşünüyor! Şimdi bizim amacımız bunların sitesini hek etmek, bw tüketmek olursa sonuçta beyindekileri silemeyiz. Ama bizde bunlara karşı site kurarsak mesela www.pkk-kongragel.com ve içine Türkiye hakkında iyi şeyler koyar ve pkknın yaptığı şerefsizlikleri koyarsak emin olun daha etkili olur.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
123mp3' Alıntı:
arkadaşlar, Türkiye karşıtı olan bu siteleri ben gezdim. Hatta bir kaçına "alparslantürkeş" üye adıyla üye oldum. baızlarıyle "neden bu siteye geliyorsun" diye sorular sordum. Aldığım cevaplar şöyle:
"Bu site beni anlatıyor. Bende kürdüm!"
"Ben aleviyim. Türkiyeden nefret ediyorum" Felan gibilerince. Olayının derinine indikçe insanların Türkiye aleyhine yetişdirildiği ve özellikle yabancı güçlerin bu işleri yaptığı belli oluyor. Onlarda kendilerince haklı bir savaş verdiklerini düşünüyor! Şimdi bizim amacımız bunların sitesini hek etmek, bw tüketmek olursa sonuçta beyindekileri silemeyiz. Ama bizde bunlara karşı site kurarsak mesela www.pkk-kongragel.com ve içine Türkiye hakkında iyi şeyler koyar ve pkknın yaptığı şerefsizlikleri koyarsak emin olun daha etkili olur.
Türkiye'den nefret ediyorsunuz ama;
Aynı iş imkanları size sağlanıyor.
Aynı hastanelerde hizmet alıp, aynı okullarda eğitim görüyorsunuz.
Kimileriniz kıdem olarak bir çok yerde daha üstte.
Yolda yürürken kimse size yan gözüyle bakmıyor.

Halan nefret ediyorsunuz ve bayrak yakıyorsunuz ha, şerefsizler!

Deseydin keşke.. :mad: :mad: :mad:

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xmlsr kardeş ben bu gezintiyi 1 ay önce felan yapmıştım. Adamlar neden Türkiye'ye düşman diye bi araştırmam vardı. Ama senin dediğin mantıkla deseydim yanlış olabilirdi! Karşımdaki adama "şerefsiz" desem ne olaccak? Adam bana bilgi verir mi? Ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarıyor. Biz Türklerde şu hata var "Ya hep ya hiç" ama şu mantıkla gitsek"Dıştan dostça, alttan sinsice". Bu olayı Rumlar yapıyor, Barzani yapıyor, İsrail yapıyor, ABD yapıyor, İngiltere yapıyor! Zaten meb bile müfredattan "ya hep ya hiç" olayını çıkarıyor! Ama sen illada şerefsiz demek istiyorsan git üye ol "apoyus.kenadam" diye istedğin küfürü bas. Googleda ararsın adreslerini! Allah belalarını versin o şerefsizlerin ama "Ya hep ya hiç" mantığı bize birşey kazandırmıyor!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5