İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aradığınız, istediğiniz scriptler bulunur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

İhtiyacınız olan türdeki scriptleri yazın bana size çok cüzi bir maktarla veya takasla istediğiniz türde bir script bulayım..

İlgilenenler mesaj atsınlar..

Örnek:
Php ile yapılmış topliste ihtiyacım var..
Asp ile yapılmış topliste ihtiyacım var..
php/asp ile itiraf
php/asp ile alışveriş
php/asp ile dating
vs. vs. vs...

şeklinde haber verin bana.. Kısa sürede ihtiyacınıza uygun script temin edeyim sizlere..

Bu arada isteklerinizde türkçe veya ingilizce script dilini de belirtieseniz sevinirim.
İngilizce her tür scripti daha kolay bulabilecekken türkçe olunca daha zor bulabilirim.

Saygılarımla,
Ali

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi sen burda çok bariz bir şekilde ben hırsızım adres verin soyup beraber yiyelim mi diyorsun yoksa ben çok iyi bir hırsızım çalmaktan bıktım karizma mı yapıyorum diyorsun?

Bunu anlayamadım?

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım şöyle demek istiyor,

Forumdakilerin çoğu çoluk çocuk işlerini bırakmış,adam gibi işlerle uğraşıyorlar, böyle w.arez marez gibi şeylerle ilgileri yok, işlerine bakıp kazanç sağlıyorlar ama galiba bunlar o kadar safki forumlardan ve ordan dağıtılan 3,5 scriptten haberleri yok, google'ada w.arez scripts forums gibi kelimeleride yazmayı bilmiyorlar, madem bu kadar iyi niyetliler, belki aralarında saf vardır, 3,5 tane scripti satacağım bende onlara..

Olabilir mesela..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.