İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arama.cc ile ilgili bana acil bilgi gerek lutfennnn

A

aynalikahve1

Misafir
gokhan arkadasim, site gercekten harika ama , sen mesela link eklerken nasil buluyorsun? ben iki gunde 3.5 milyona ulastim ama toplam 2 saatimi aldi. eklemeye calistigim sitelerin yuzde doksani zaten mevcut, yani site secerken nelere dikkat ediyorsun?

M

maxxlist

Misafir
merhaba.ben arama.cc bannerÕnÕ koyuyom param artmÕyor bi ton tÕk g”nderiyom anlamadÕm.......
sizinkiler tam saylÕyomu.........

birde.......
bu arama.cc kesin ”deme yapÕomu=?

başarÕlar..
maxxlist.com

gokhankar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
genelde arama.cc de farklı konular bulup google ve alta vistada arıyorum çıkan sitelere girip mail adresi varsa onuda alıyorum ve kaydediyorum mesela hastane adresleri yabancı host şirketleri adreleri gibi bir çok site kaydettim ayrıca referans ile kazanıyorum yine çeşitli arama motorları ile arama yaptırıp yahoo group lara bulduğum diğer gruplarada referansımla üye olmaları için arama.cc nin menüsünde e-mail şablonları menüsünden 10 ayrı mail veya gruba sabit olan metni aynı anda gönderebiliyorum

yani hem kayıttan,hem üye yaptıklarımdan,hemde üye yaptıklarımın da üye yaptıklarından kazanıyorum
:)
Eğer arama.cc nin logosunu websitenize koyarsanız üye olan başına
arama motorunun kodunu eklerseniz yapılan aramaya başına kazanıyorsunuz

Kaydolmak için
http://www.arama.cc/Aff_Uye.asp?ref=70284

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ya siz bu kadar para kazanma heveslisiyseniz, niye arama.cc vs. gibi salak şeylerle uğraşıyosunuz. gidin babalar gibi clickxchange'e üye olun, o kadar çok (2 saat) vaktiniz varsa proxy arkasından bağlanıp, kendinize lead yapın.

gokhankar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
clickxchange sanırım türkiyeden üye kabul etmiyor kaç geçen hafta üye olmak istedim fakat kabul etmedi kayıt formunda turkey hala var fakat üye kabul etmiyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5