İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arama.cc zırvası

M

messmedia

Misafir
Merhaba arkadaşlar ben 1,5 hafta www.arama.cc 'ye reklam vermeye kalktım, parayı karttan çekmişler hemde 2 kere ama ne reklamı yayınlıyorlar ne de maillere cevap veriyorlar, peki ben ne yaptım? kendilerini ufak bir para için nitelikli dolandırıcılık iddiası ile savcılığa verdim ;) bankaya da dilekçe verdim, bunların aracısı olan banka ile de görüşmeye çalışıyorum, uğraşsın dursunlar, neyse dikkat edin böyle sitelere.

M

messmedia

Misafir
Vaaay birde bu site celiknetinmiş, sonra güvenipte birşey alsın millet, hayret yani.

nonamez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beter olsunlar vay dolandırıcılar geçmiş olsun

M

messmedia

Misafir
sağolasın ama onlara iyi bir geçmiş olacak :D baya bi uğraşacaklar mahkemelerde.

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
messmedia' Alıntı:
sağolasın ama onlara iyi bir geçmiş olacak :D baya bi uğraşacaklar mahkemelerde.

sana birşey diyim mi mahkeme falan hikaye oluyor astarı yüzünü geciyor bende bir hevesle turkticaret.net'i verecektim avukatla konusunca işin boku cıktı afedersin. bence haybeye masraf yapma dahili numaralarından ara bildir paranı geri verirler yada hizmeti alabilirsin.. gerisi yalan turkiye'de

M

messmedia

Misafir
symbiantech' Alıntı:
sana birşey diyim mi mahkeme falan hikaye oluyor astarı yüzünü geciyor bende bir hevesle turkticaret.net'i verecektim avukatla konusunca işin boku cıktı afedersin. bence haybeye masraf yapma dahili numaralarından ara bildir paranı geri verirler yada hizmeti alabilirsin.. gerisi yalan turkiye'de

abi bende dava açmadım, savcılığa suç duyurusunda bulundum, gerisi mahkemelerin işi, isterlerse ifade de veririm. bide abi para umrumda değil zaten çok az bir para, toplasan 2 sinema bileti parası etmez, benim sinir olduğum böyle bişeyin olması.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5