Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçerik için adsense de kutsalkitap.org yi engellemiş olan birçok kişi arama için adsense de unutmuş, hatırlatma yapmak istedim. Şu sıralar bir kitapla kadınlara yönelik bir çalışma içerisindeler.
(; cok garip şeyler oluyor ya, birde şey vardı, antimilitarist bir sitedeki google reklamında asker eşyası satan sitenin reklamı filan vardı.
iyi calismalar.
Sence milleti yanlış olan birşeye yönlendirmede bir aracı olma durumundan dolayı olabilir mi? Müslüman bir insan dininin hak din olduğunu elbette bilir. üzerine düşen görevleride vardır burada. Engellemezsek misyonerlere yardım etmiş oluruz bir nevi.
Bence senina kafa yapını değiştirmen lzım. Tabiki müslümansan.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5