İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama Motorları

M

MeTeHaN83

Misafir
oğuzcum ben senin yerinde olsam çalar çırpar on site daha yaparım.googleden ziyaretçileri kanrırır kandırır siteme düşürürüm.nasılsa alışmışsın sen buna.sonrada forumlarda şu kadar ziyaretçim var diye hava atarım. halen geç değil.hadii başla hemen geç bile kalmışsın :)

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bılgısayarımı tam tamırını yapıyım bende bı sıte yapıyım .
oguzun meta tagınıda aldımmı gunde 2500 hıt garantı demektır :)
:) 300-500 de ıyı netten gelse 3000
mail listime de bi mail cekerım 2000 de ordan gelır.ınternet ve arama motoru coplugune bı sıtede bız katalım.. kendım bırsey yapmamda gerekmıyor.
sıteyıde bı sıteden aynen ındırırım.
millet uyanmasın dıye © 1778, 2004 yazarım eskıyım ya mıllet benden calmıstır ayagına :) nedense herkez bunu yapıyor ne olucak orıya 2003 yazsan sıten ıyıyse gelenıde baglıyıcaksan ne gerek var mılletı kandırmaya.
bu yazıyı bıtırene kadar sımdılık bır sıte yapmaktan vaz gectım :)

M

MeTeHaN83

Misafir
valla acayip güldüm yaw :)
© M.Ö 278 - M.S 2004 gibi bişi yazmamışsın bari.değilse gülmekten koltuktan düşerdim valla :))

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
arkadaşlar neden siz de birşeyler yapmıyorsunuz hakkaten... biz de sizi eleştirirdik... ben hava atmıyorum lütfen yanlış anlmayın... sadece söyledim... ve şunu da bilin ki ya da öğrenin ki sadece met taglarla ziyaretçi gelmez...

isterseniz size sitemin tamamını vereyim ve harika bir domain alın... isterseniz 1000000 kişilik bir mail listeniz olsun... butun gun spam basın... ziyaretcileri gönderen bunlar değildir... ziyaretci aradığını sitede bulursa ancak o zaman bir daha gelir... bir kere gelmiş onun bir anlamı yok... sitede dolaşan ziyaretçi önemli... bi kere tıklayıp kapatmış ne anlamı var...

sizin sitelerinizi merakla bekliyorum... eminim engin google bilginiz kadar yüce sitelere imza atacaksınız... belki o zaman kendi harika sitelerinizle uğraşırsınız da... benim siteye çamur atmak aklınıza gelmez... :)

Z

zipNetwork

Misafir
Yani oğuz aradıklarını buldukları içinmi senin sitene geldiklerini sanıosun çakmışsın meta tag da tüm popüler kelimeleri gelnlerin %90 arama motorlarından gelio bi kısmıda onun sayesinde toplislerden gelio dierleride biz webmasterlarız heralde. ne biçim bi siteki adam girio bu siteye diye bakıoruz. daha kaliteli bişeyler yapmanı öneriyorum. bence siten başarısız. hit stratejin doğru. onun çin bana oogle dan şu kadar adam gelio. bu kadar adam gelio gibi şeyler söyelemeni yanlış buluyorum. en dandik site bile senin meta taglarla rahatlıkla hit sağlar.

Z

zipNetwork

Misafir
Yani oğuz aradıklarını buldukları içinmi senin sitene geldiklerini sanıosun çakmışsın meta tag da tüm popüler kelimeleri gelnlerin %90 arama motorlarından gelio bi kısmıda onun sayesinde toplislerden gelio dierleride biz webmasterlarız heralde. ne biçim bi siteki adam girio bu siteye diye bakıoruz. daha kaliteli bişeyler yapmanı öneriyorum. bence siten başarısız. hit stratejin doğru. onun çin bana oogle dan şu kadar adam gelio. bu kadar adam gelio gibi şeyler söyelemeni yanlış buluyorum. en dandik site bile senin meta taglarla rahatlıkla hit sağlar.

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
yap görelim... benim metaların aynısını koy... ama olmazsa google a gir... pagerank yaz arattır... herşeyin meta tag olmadığını öğrenirsin... :p

C

CaptureManiac

Misafir
meta tag diyip durmayın ya.
meta tag kullanan arama motoru bi altavista kaldı.

enginsev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
oguz demıssınkı hersey geoogle yada maıl lııst degıl sımdı bıde demıssınkı bana geogle den gunde 2500 yokmu artttıran ??
sıtenın hıtıne bakıyım dedım ben bunu yazarken 2300 du hafta ıcı normaldır hafta sonuda 3500-4000 olsun bunu senın 2500 unden cıkınca anladıgım olay sudur mıllet senın sıtene yanlız geoogleden gırıyor kımse browserını acıpta oguz..........com yazmıyor yanılıyormuyum bırde dıkkkatımı cektı ıyı.net ın ana sayfasında altta zıyarettcı yolladıkları yerler yazılmıs sıtede ılk 5 ten hıc dusmedıgını gordugum bır sıte var balcanın sıtesı ama gonderımı yok denecek kadar. lısteye gırememıs dıkkatımı cektı ben kac yıldır aralıklarlada olsa gırdıgım zaman o sıteye hıc gıtmedım cunku bır cekıcılıgı bana gore orda yoktu demekkı bı ıcerıgı varkı gelen obur gunde gırıyor obur gunde ve busekılde hıtını korumaya devam edıyor.her neyse sen bu hıtı yakalamıssın bence gerısı onemlı degıl. ben 2-2,5yıl once gunde 4000 tekıl yakalamıstım ozaman bu mukemmel bırsey dı ama 15 gunde sondu yabancı bı hızmetı turkcelestırmıstım. :) hızmet kapandı 2000 1000 500 300 ındı bende komikazeden erdilyasaroglunun grafıklerını koymustum bır maıl geldı ben bunları para kazanmak ıcın yapıyorum sıtenden kaldırmazsan yasal yollara basvurucam dedı oda gıttı ozaman yoktu ımam mımam bızde kaldırdık. ama ben 4000 tekılı maıllıstlerden almıstım. bırde toplıstlerden ozaman tabıı

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
yav ben herşey google değildir demedim ki... herşey metatag değildir dedim... yani sadece meta kullanarak sitelere erişilmiyor onu demek istedim... sayfa içeriği iyiyse zaten google ona göre derecelendiriyor siteleri... pagerank denen olayın karışık algoritması... bu arada sitemin adını insanlar tabi yazamıyor... bole site ismi kimin aklında kalır... ehuheuehu... :)) http://www.oguzkaganaslan.com bak senin aklında kaldı mı? kalmadı di mi... bunun nedenlerini de araştırmak lazım... arkadaşlar siz mumkun oldugunca kısa isimler seçin... aslında benim amacım sitenin isminin pek önemli olmadığını da ispatlamak... du bakalım başarabilecek miyiz... şu siteyi de yılbaşından sonra yenilersem burda konuşurken biraz daha rahat davranacağım... en azından dizayn konusundaki eleştiriler azalır diye umuyorum...

bu arada ingilice bilen arkadaşlar http://www.webmasterworld.com adresini her gun bızıklamanızı tavsiye ederim... arama motorları hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve cahilce eleştirilerinizden kurtulma yoluna girmiş olursunuz... sevgiyle kalın...

Z

zipNetwork

Misafir
Ya oğuz yap görelim tribine girmme. biz yaptık yapıcağımızı internette megalomanlık yapma dönemlerini çoktan geçtik. 5 page rank yaptında adamlar neye göre değerlendirio bi fikrin warmı doğru meta tag wermiş fazla siteye linkini koydurtmuşsun. Hit getirme işini çözmüşsün ama site yapma işini henüz çözememişsin. site komple çalıntı. oguzkaganaslan diye bi domain olabilirmi ya... Benim bok atma gibi bi durumum yoktu. Yani siteyi ilk gördüğümdede bi siteye iyi hit sağlamış helal olsun demiştimde böbürlenmek kesinlikle yersiz. sertach.com u eskiler hatırlar. Sertach. com donemin en saglam hit saglayan sitelerindendi basit ve anlamsızdı biraz ama adam çekicek yine bişiler wardı. Aynı senin gibi ben kimim köşesi cart curt saçmalıklar wardı. Nooldu zamanla yalan oldu. Ben daha internette ismimi söylediğimi hatırlamam webmasterlık farklı bi olaydır sanal bi hizmet werirsin sanal kalmanı gerektirir. Biraz daha mütevazi olmanı öneririm. forum a yazı yazmayı bile düşünmüodum ama çöplük olarak nitelendirdiğim bu tarz siteler çok fazla arttı. Ve bu tarz bi sitenin sahibinin bu kadar mütevazi fakiri olması beni üzdü...
Eleştirlere kulak tıkamayıp. kendini geliştirmeni öneririm. Başarılar.

oguzkaganaslan.com whois
Record Created on 20-Apr-2002.

20 nisan 2002 de reg lenen bi siteye

www.OguzKaganAslan.com v2.1 © 1997-2003
gibi bişi yazmanıda kınıyorum.

M

MeTeHaN83

Misafir
oğuz beni acımasızca eleştirin diyor ama eleştirileri olgunlukla karşılamayı bırak hemen karşı atağa geçip imalı laflar bilem ediyor :) bence oğuza dokunmayan yılan bin yaşasın.oğuz burada herşeyi bilen adam konumunda olacak,herkes ondan bişiler öğrenecek.oğuz ise milleti yanlış yönlendirecek,onlarla dalga geçecek,eğlenecek gülecek.ama oğuza herkes saygı duyacak.varmı böle bişi ya :)
aşağıdaki topiklere göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p=55122&highlight=#55122
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p=54987&highlight=#54987
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p=55184&highlight=#55184
http://forum.iyi.net/viewtopic.php?p=55499#55499

T

turk40com

Misafir
Yanlış anlaşılma olmasın ama, arkadaslar bu konu çok uzadı. Oğuz yada ferhat serhat mehmet, her kim ise, hakında eleştiri yapılmıştır. O da iyi-kötü kabul etmiş yada cevap vermiştir.
Bu konuyu kapatsak fena olmaz. tartışacak çok daha anlamlı şeyler var.
Bol Şans

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
ben türkiyedeki en iğrenç webmasterım... hiçbişeyden anlamam ... sitem de dandik... :)))

siz harika insanlar eleştirmeye devam edin... ehuehueheu... en buyuk sertach başka buyuk yok... ehuhuehu...

arkadaşlar siz her konuyu herkesten daha iyi biliyosunuz... tebrik ediyorum... bi kitap yazın yav okuyup bilgileneyim cahil kaldım bu internet konusunda... meğersem hiçbişey bilmiyomuşum haberim yokmuş... :)

hekimce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZipNetwork,
Tamamı güzel bir yazı (en azından büyük çoğunluğu), ancak aşağıdaki sözüne takıldım:
------
Ben daha internette ismimi söylediğimi hatırlamam webmasterlık farklı bi olaydır sanal bi hizmet werirsin sanal kalmanı gerektirir.
------
biz de yaklasik 3 yildir internet sayfasiyla ugrasiyoruz ve tamamen sanalız (en azindan isim vs kullanmiyoruz), ancak sanki web sayfalarinin yonetici veya sahiplerinin isimleri web sitelerinde yer alsa ziyaretçiler açisindan daha guven verici olur gibi geliyor bana.

Z

zipNetwork

Misafir
Hekimce: Kesinlikle haklısın, bu destek hatlarını aradığında iyi günler ben " buyum " diye açılmasının insanda güven sağlaması gibidir. Fakat internet sitelerinde yalnızca destek bölümlerinde kullanılması gerekir. Onun ötesi bence saçma kaçıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5