İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama motorlarının iframe olan youtube paylaşımlarına tavrı nasıl?

Gazeteci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Selam Arkadaşlar. Malüm ki,Google ve diğer arama motorları iframe olan sayfaları pek sevmiyorlar.O da malüm ki, Youtube videoları iframe olarak paylaşılyor. Peki, bir sitede video kategorisi tamamen youtube iframe kodlarından oluşursa, bu zaman Google ve diğer arama motorlarının tavrı nasıl olur,bu web sayfaya?
Konu ile ilgili fikir ve önerilerinizi bilmek isterdik. İlginiz için önceden teşekkürler.

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
yok böyle birşey bunların hepsi yalan haber , kim çıkarıyor google'ın iframe sevmediğini ?? kim kim kim

not : 1 x 1 lik iframeleri ben de sevmem amcam da sevmez

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
müzik videoları ve film fragmanlarına karşı adsense'in garip huyları var. bi bakmışsın domain banlanmış.

gokhan2517

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Kendisi bile kullanıyor bu iframe mi ama ne iştir anlamadım sıkıntılı iframe kodları böle bi site açmayı düşünüyorsan uzun vadede başarısız olursun diye düşünüyorum cunkü mantık şu eyer bi sayfayı iframe ile çekiyorsan o sayfanın bulunduğu sitede zaten indexleniyor ve aynı içerin senin sitenden indexleniyor buda kopy içerik olarak sana dönüyor sanırım mantık işte böle dostum...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
google botun tıkladığı bir iframe sayfadan dışarı çıkamadığını duymuştum, içerde dönüp duruyormuş, bu da onun işine gelmiyor indexlemek istediği için. bu değişmiş olabilir ama.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.