merhaba arkadaşlar,
arama hakkında yardıma ihtiyacım var.
mesela şöyle bir arama yapıyorum = winamp player
sonuç çıkmıyor aslında winamp ve player kelimesine ait bir çok içerik ekledim
fakat sadece = winamp
yazarsam yada = player
yazarsam sonuç çıkıyor. buda benim işime yaramıyor çünkü siteye gelenler winamp indir, winamp download vs... yazıyor ve sitede bulunamadı yazısını görüyor. 2-3 kelime bişi arayınca sonuç = sıfır yani bir nevi arama işlevini yapamıyor.
mesela roketdownload.com da ne ararsam sonuç veriyor.
örnek : winamp indir download
aynen bende bu gibi sonuç çıkmasını istiyorum. ne ararsam o kelimeye ait bir cümlede olsa eşleşen sonuç çıksın istiyorum. yada sözcüğü parçalayarak arasın yeterki bir sonuç bulsun. ziyaretciler kaçmasın roketdownload scriptini inceledim fakat php den fazla anlamadığımdan için yapamadım.
arama hakkında yardıma ihtiyacım var.
mesela şöyle bir arama yapıyorum = winamp player
sonuç çıkmıyor aslında winamp ve player kelimesine ait bir çok içerik ekledim
fakat sadece = winamp
yazarsam yada = player
yazarsam sonuç çıkıyor. buda benim işime yaramıyor çünkü siteye gelenler winamp indir, winamp download vs... yazıyor ve sitede bulunamadı yazısını görüyor. 2-3 kelime bişi arayınca sonuç = sıfır yani bir nevi arama işlevini yapamıyor.
mesela roketdownload.com da ne ararsam sonuç veriyor.
örnek : winamp indir download
aynen bende bu gibi sonuç çıkmasını istiyorum. ne ararsam o kelimeye ait bir cümlede olsa eşleşen sonuç çıksın istiyorum. yada sözcüğü parçalayarak arasın yeterki bir sonuç bulsun. ziyaretciler kaçmasın roketdownload scriptini inceledim fakat php den fazla anlamadığımdan için yapamadım.