İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ARAMA (SEARCH) SPONSORU

L

label

Misafir
MERHABA
ARAMA BASINA 10 CENTE KADAR CIKAN KAZANCLAR ELDE ETMEK ISTIYORSANIZ ASAGIDAKI SPONSORA UYE OLABILIRSINIZ...
LINKI DEGISTIRMEDEN TIKLARSANIZ HEM BIZE KATKIDA BULUNMUS OLACAK HEMDE DIREK UYE FORMUNA ULASACAKSINIZ.

http://www.updated.com/affiliates/earn_money.php?refwid=24891

EGER ALT UYE OLMAK ISTEMIYORSANIZ SIZIN BILECEGINIZ BIRSEY ALY UYE SAYISI OLUSURSA YENI BULDUGUM GARANTILI SPONSORLARI BURAYA EKLEYECEGIM SPONSOR ARAMA ZAHMETINIZ BITECEK..

MAIL ADRESIM : [email protected]

TESEKKUR EDERIM...

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Updated hakkaten hoş bir kazanç sağlıyor ama alt üyelerimden gelen kazancımı toplam birikimlerime yansıtmıyor:( Durum diğer arkadaşlarda da böylemi? Gönderdiğim emaile cevap vermemesi de pek hoş değil hani ama hakkında olumsuz bir eleştiri almamış olmam nedeniyle hala tavsiye ediyorum :)
Arama sponsorları hakkındaki yazıma http://www.sanalkazanc.com/contents.php?id=10 adresinden bakmanızı ve/veya arama sponsorlarının listesine http://www.sanalkazanc.com/links.php?licat_id=60 adresinden göz atmanızı tavsiye ederim :)

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitede ne terms and conditions ne de privacy var!Kisa bir incelemeden sonra reklamveren de olmadigi,diger parali arama motorlarindan da xml cekmedigi goruluyor yani kazanclari sifir!Odemeyi nasil yapacaklar?Zor dostum zor! Benim ingilizce arama motorlarim var ve sonuclari ortak oldugum buyuk bir arama motorundan cekiyorum ~%50 komisyonla calismaktayim,kazancim iyi ve affiliatlerime benim aldigim %50 inin %50 sini veriyorum ama kazanipta veriyorum! Arama motorlarinda tecrübem var ve bu is yas gibi...

L

label

Misafir
Merhaba dostum belirttiklerinde bir miktar haklılık payı var. Ben burada sunu belirtmek istiyorum bircok buyuk network affiliate sistemleri var hepsinde terms privacy var ama hepsi ilk zamanlarinda odeme yapıyorlar daha sonra iptal ediyorlar bunda bizim de katkimiz yok degil.
Ben bugune kadar updated gibi bircok sponsorla calistim ve ilk zamanlarinda hepside odeme yaptilar sen ingilizce yapmissin kullaniyorsun ama turkce siteler icin burada alternarif seyler yaratmaya calisiyoruz. Eger inandigin guvendigin bilgiler varsa buraya yaz acikca herkes okusun kendilerine biseyler cikarsinlar.
Updated e gelince terms uye olduktan sonra amator bir sayfa yapmislar umut var neden mi cunku odeme yapmayacagiz diye ulkeleri belirtmemis gelismesi tamamlanana kadar odeme yapacaktir...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
updated firması yurt dışındaki üyelerine gecikmelide olsa ödeme yapıyor. ayrıca stonediver firmasına iat bütün arama sponsorlarıda düzenli ödeme yapmakta.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam adresim,
Hangi arama makineleri ile çalıştığını iletebilirsen memnun olurum doğrusu. Bir konuda bu makinelerle domain yönlendirme yolu ile mi yoksa bir script yolu ile xml datalarını ziyaretçilerine gönderme yolu ilemi çalışıyorsun? Şayet tercihin iknicisi ise kullandığın script (leri) gönderebilirmisin?

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayhan' Alıntı:
Selam adresim,
Hangi arama makineleri ile çalıştığını iletebilirsen memnun olurum doğrusu. Bir konuda bu makinelerle domain yönlendirme yolu ile mi yoksa bir script yolu ile xml datalarını ziyaretçilerine gönderme yolu ilemi çalışıyorsun? Şayet tercihin iknicisi ise kullandığın script (leri) gönderebilirmisin?

Merhaba Ayhan,

Espotting,ahha,searchfeed,revenuepilot. Su anda calistigim makineler.Kodlar kimi hazir satin alınma, kimileri de ozel yazim...
Gönderemem ;)

1-2 hafta sonra Türk webmasterleri bedava arama motoru sahibi olabilecek tabii kazanacakta! Tamamlandiginda detaylari sitendeki webmaster bölümüne ekleyecegim :)

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ok dostum :)
Yazını bekliyorum diyeyim bari :)
Bende benzeri birkaç site açmayı planlıyorum ama hangi scriptle yola çıkayım ona karar veremedim. Tavsiyelerin olursa beklerim. :) Yanlış yatırım yapmak istemem :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.