İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arama Sorunu,Navbar Menü...

cronaldo1907

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar...

Arkadaşlar Vbulletin forum sitem war ve bununla ilgili bir kaç sorum ve sorunum olacak...

Şimdi siteme reklam aldım swf banner...Navbarın altına ekledim...Fakat bu sefer navbardaki yararlı linkler ve arama sekmelerine tıklayınca açılan menü reklamın altında kalıyor ve kullanamıyoruz...Bunun çözümü nedir ne degildir...

2359.bmp

2. olarak Navbarın altına bi reklam daha ekliyecem aslında şu şekilde 2 reklam yan yana koymayı düşünüyorum...Biri google reklamları biri ise yeni açtıgım sitenin banneri olucak...Resimdeki şekilde olmasını istiyorum...

2348.bmp

3.olarak yeni açtıgım sitenin adını navbar menülerine eklemek istiyorum...Tıklayınca diger siteye yönlendirilcek ve mümkünse o menü kırmızo yada başka renk olucak...

4.olarak sitemizde olan youtube kodları site kapalı oldugundan açılmıyor...Yuotube videolarından yararlanamıyoruz...Bu konuda çözümü olan warmı...Yoksa Pikniktube falanmı ekleyelim diosunuz...

5.olarak sitem vbulletinden lisanslı...Şimdi sitemde 3.6 sütümü war 3.7yi kurucam...Kurduktan snr herhangi işlemler olucakmı...Ayrıca şimdi 3.7 sürümüne yükseltirken herhangi bi bedel ödüyecekmiyim yine...

6.olarak extreme malesef artık bizlere hizmet vermiyor...Bunla ilgili çözümünüz warmı...

7. adsense çok az ücret vermeye başladı...Bu nedendir ne yapmalıyım...

8. ise bu otomatik resim boyutlandırıcı nedir ne işe yara...

Çok oldum ama cvp verirseniz çok memnun olurum...

Tşkler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.