Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana en iyi arama sponsorlarını tanıtırmısınız.ayrıca uptaded.com'un bize verdiği linklere günde kaç defa tıklanmalı.örneğin mp3 linkine 1,web linkine 1 diye mi yoksa bütün bu kelimelerden hepsine 1 günde sadece 1 defa mı tıklanacak.
arkadaslar belki bu topic altina yazmamam gerekir ama basligi gorunce bi yaziim dedim. benim bi tane sitem war siteyi lycos tan beleşe alıp cjb.net ten yonlendirme aldim yani tamamen beleş oldu siteye forum kurdum şimdilik 18 uyem war neyse bu olayin detayi sadete geliim. bi kaç sitede gördüm aynı benimki gibi forum yapmislar forumun yukarisini reklam banner die bi kisim ekliyip banneri oraya koymuşlar.ben de ole bişi yapiim dedim updated.com dan hesap acip sade bi yazi aldim ilk deneme için.bi arka tıkla dedim tıkladi ama grafikte herhangi biri tıkladı gibisinden bi ibare yoktu we ben aslinda sade yazi yerine banner istiorum yalniz updated.com da oldugu gibi resim tarzi diil de gif işte hareketli bana kod wercek ben kodu eklicem millet tiklicak fln gibi bunu hangi site yapio??
yani bu siteye uye olup bannerini siteme eklemek istiorum dedigim gibi updated.com daki bannerlar guzel diil arama yapmaz kimse sadece duz bi yazi ekledim tıkla blockeri indir gibi ama cok kotu durdu bu.
Rum abi bu updatedın yöneticileri-hatırlıom ilk çekler kıbrıstan geliodu sona amerikaya kaydırdılar.Şirket sağlam değil bi ödüyo bi ödeminuda bizim gibi ülkelere yapıolar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5