İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aramalarda sona gitmek? :S

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba,
Arkadaşlar daha önce forumda bu gibi bir şey oldugunu görmedim. veya gözümden carptı.

Eskiden bir çok aramalarda ilk sayfalarda olan sitem.

Şimdilerde %90 5. veya 6. sayfalarda olur.

Sizce bu neden olabilir?

Google index sayısında düşüş yok. Sitem indexlide ama böyle olmasının sebebini çözemedim. Eğer sandbox a girmiş olsaydım. index sayım 0 a düşerdi ama oda degil.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
backlink almadım hiç bir yerden ayrıca domain 6-7 aydan daha yaşlı.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google yeni indexlediği siteyi bir kaç ay kadar üst sıralarda tutar daha sonra birden arkaya atar.. normaldir asıl yerin orasıdır birazcık uğraşman gerekecek:D

cellotin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı problem benim bazı sitelerimde de var galiba dalgalanma yaşıyoruz yine de bekleyip göreceğiz sonucu.

aytuggg

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer çok kasıp backlink ala ala oraya gelmiş ve bir anda 5-6 sayfa gerilemişsen kesmelisin artık kasmayı sandbox'a gider yoksa..

3-4 aydır o yerdeyse ve gerilemeye başlamışsa yavaş yavaş backlink kasmaya başla yeniden..

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Dalgalanma oluyor malesef. Aynı sorun bende de var. 7-10 gün içinde eski sıralamasına gelir.
Tabi siteniz temiz ve sağlamsa.
Benim 3 aydır 15-20 günde bir tekrarlanan dalgalanma durumum var. 15-20 günde bir beni 40-50 sıraya geri atıp tekrar eski yerine getiriyor. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5