B
ByAcemi
Misafir
cahveci' Alıntı:alın alın ucuz etin yahnisi hesabı cok ağlarsınız sonradan panelde su yok bu yok domainin süresi uzamıyor diye
sepulchral' Alıntı:anlaşıldı acıklamaya devam ediyoruz güzel kardeşim adam satmıyor zaten alan adını adam sadece satıldıgı yeri söylüyor 3 YTL yi alıyor.. anladın mı ? yoksa aşagıda acıklamadada 2.99 $ oldugunu yazmış babalar gibi alan adı satmıyor o fiyata alan adını satan yeri söylüyor 3 YTL ben sana beleş söyledim al keyfini sür..
sepulchral' Alıntı:bu yorumuna katılmıyorum ve ekliyorum yahoo türkiyedeki 3 $ a alana adı satan firmalara benzemez adamlar gayet saglam bir kampanya yaptılar para için degil bu ucuzlukla kıyaslanamaz bir referans türüdür bu ve yahoodaki kaliteyi TR de hiç bir firmada bulamassın...
cahveci' Alıntı:yahoo yahoo deyip duruyosun forumu incele biraz yahoodan domain alıpta ağlayan aldığı domaini iki gün sonra hesabına para yatırıp geri alan gene yahoo herkez bildiği işi yapacak yahoo buyuk bir sirket ama hosting konusunda gelişmiş bir yer değil bence neyse benim düşüncem bu
ByAcemi' Alıntı:arakdaşım bende ssırf o adama inat böyle bir satış konusu yaptım
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1186179