İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaş ekleme onaylama vb. programına para verenler dolandırılmıştır.

haifisch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben o program necos44 isimli arkadaşa bedavaya verdim ve o arkadaş programı herkese parayla sattı. programın yeni versiyonunu çıkaracağım diye herkesi kandırıyor falan. bu konu çok canımı sıktı. yeni versiyonu bekleyen ve bu işten para kazanan necos44'e parasını kaptıranlara geçmiş olsun. alın programı bedavaya burada paylaştık biz yeni versiyonunu. bide programı alanlara yardım bölümüne tıklamayın virüs var falan demiş buda yalan. mantıklı geliyor mu arkadaş programı kendisi yazıyor ve yardım bölümüne virüs atıyor? orada yanlızca haifisch tarafından paylaşılmıştır yazıyor diye. http://www.karyotip.com/facebook-otomatik-durum-sayfa-begenme/ burada paylaştık biz bu programı 1.5 versiyonunu. arkadaş v1 i satıyor. buda onunla şimdi konuştuklarımızın ssleri:
kanit1.bmp

kanit2.bmp

yeni bir duyum aldım; beni programı alanlara falan şikayet ettirecekmiş.o arkadaşın bu forumlardan gitmesi için elimden geleni yaparım her türlü programın bana ait olduğunuda kanıtlayabilirim. moderatörler lütfen iletişime geçin. buda ssleri:
kanit3.bmp

[email protected] ekleyin inanmayan arkadaşlar. o arkadaş harbiden gördüğüm en iyi dolandırıcılardan :D birazdan bunun aynısını şikayet bölümüne atacağım. moderatörler lütfen ilgilensin. o arkadaş yeniden beni karalamaya çalışacaktır lütfen inanmayın. herkesin seçme özgürlüğü var.
bu kadar yazdım lütfen okuyun.
saygılar haifisch.

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Hocamn niye bu kadar kaptırdınız kendinizi kimseye satmadımki forum iyinette :)

eğer sattıgım kişiler varsa lütfen buraya yazsınlar :)

haifisch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beni ilgilendirmez. benim emeğimi çaldın bu kadarı yeter.

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
ben bu zmana kadar kimseyi kandırmadım ve duplicate ile yüe çektim kimse şikaytetçi olmadı herkes itraderini verdi cevabını yazdı konuya ve programı sadece 1 kişiye sattım oda benim tanıdık sana msnede 200 - 300 kazandım dememin sebebi seni kıskandırmaktı .

sitenide ben heklemedim onuda sen kıskan diye söyledim !

haifisch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) kardeşim, benim fake facebookumu dahil hepsini sayfaya çevirdin. orada ip adresin yazıyor, sitedede aynı ip adresin var.

Ekleme: senin ipni hek sitelerine vericem diye tehtitlerin dahi var evde. bütün hepsini fotoladım iyiki. onlarıda atacam en yakın zamanda

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
neyse sana kolay gelsin modaratör arkadaşların dikaktli okumasını isterim sadece bunu kıskanndırmak amacıyla öyle konuştum. her gördüğün şeyi çok uzatıyorusun.

ElrosTasartir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne yahu.şikayet bölümüne gidin orada tartışın.Bırakın modlar halletsin gerisini..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.