İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaş Onaylama - Arkadaş Ekleme Daha Bir Çok Özellikli Program Sadeceee =>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Programdaki Özelikler ;

Arkadaş Ekleme - Arkadaşlık İsteklerinin Hepsini 1 Tıkla Onaylama

Ana Sayfadaki Her Şeyi Bir Tıklamayla Beğenme - Beğenmekten Vazgeçme

Bir Arkadaşının Listesindeki Herkesi 1 Tıklamayla Ekler.!!

Daha Bir Çok Özellik.... :)

Fiyatı İlk Gelen 3 Kişiye 10 TL Diğerlerine 15 TL'dir.

program ücretli dağıtılmaktadır

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Facebook sürekli güncellendiği için program'ı sürekli olarak güncelleme garantisi veriyormusunuz peki ?

yeni bir güncellemede bu fonksiyonlar çalışmayabilir konumda olacaktır.

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Kesinlikle Çalışmama gibi bir Sorunu Yoktur. Programı 2 Ay önce oluştrudum hala sorun çıkmadı. Ve satmaya şimdi karar verdim. kanıt için teama bağlanabilrisiniz.

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Konu güncel. İsteyen arkadaşlara team wiemer ile her özelliği gösterilir.

onuryilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
güzel program ama birinin arkadaş listesindeki o kadar millete istek göndersek face hemen istek göndermeyi engeller. az kişiye istek göndersek o zamanda zaten bu programın anlamı kalmıyor

N

nuri3778e

Misafir
herkese istek gönderiyor derken kaç kişiye ve neredekilere istek gönderiyor

Ekleme: pm ile cvplarmısın lütfen

haifisch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
programı bedavaya veriyorum arkadaşlar. bu adamla aramızda küçük bir anlaşmazlık çıktı. bu programı ben yazdım ve yeni versiyonlarını ben güncelleyeceğim. programı isteyen [email protected] adresinden ulaşabilir.
bana ait olduğunu belli eden bir resim atayım; http://incitube.in.funpic.org/duplicate1.JPG
arkadaşın atmış olduğu resimde yazan [email protected] adresini aratırsanız ayşe güzel hesabına ait olduğunu anlarsınız. bu arada necos44, likedwin çalışmıyordu güncelledim likedwinde çalışıyor. tasarımınıda değiştirdim. bende bedavaya veriyorum. bi çeşit inflak.

bu arada programı satın alanlar yardım bölümüne bakarsa benim olduğunu anlarlar. yardım online olarak sağlandığı için.

Ekleme:
Kesinlikle Çalışmama gibi bir Sorunu Yoktur. Programı 2 Ay önce oluştrudum hala sorun çıkmadı. Ve satmaya şimdi karar verdim. kanıt için teama bağlanabilrisiniz.
yazmışsın bide.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
programı bedavaya veriyorum arkadaşlar. bu adamla aramızda küçük bir anlaşmazlık çıktı. bu programı ben yazdım ve yeni versiyonlarını ben güncelleyeceğim. programı isteyen [email protected] adresinden ulaşabilir.
bana ait olduğunu belli eden bir resim atayım; http://incitube.in.funpic.org/duplicate1.JPG
arkadaşın atmış olduğu resimde yazan [email protected] adresini aratırsanız ayşe güzel hesabına ait olduğunu anlarsınız. bu arada necos44, likedwin çalışmıyordu güncelledim likedwinde çalışıyor. tasarımınıda değiştirdim. bende bedavaya veriyorum. bi çeşit inflak.

bu arada programı satın alanlar yardım bölümüne bakarsa benim olduğunu anlarlar. yardım online olarak sağlandığı için.

.

Programın size ait olduğunun kanıtını ve arkadaşlara aranızda geçen konuşmaları buraya konu açarak ekleyiniz.
Bizlerde üzerimize düşeni yapacağız.

haifisch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Programın size ait olduğunun kanıtını ve arkadaşlara aranızda geçen konuşmaları buraya konu açarak ekleyiniz.
Bizlerde üzerimize düşeni yapacağız.

şu anda internet cafedeyim. elimde şu anlık kanıtım yok. ama bu adamın beni tehtit ettiğini ss aldım ve belgelere kaydettim. programın source dosyasınıda size yollayabilirim.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
şu anda internet cafedeyim. elimde şu anlık kanıtım yok. ama bu adamın beni tehtit ettiğini ss aldım ve belgelere kaydettim. programın source dosyasınıda size yollayabilirim.

Dediğim gibi elinizdeki tüm kanıtlarla birlikte şikayet konusunu açın. Gerekli incelemeler yapılıp karara bağlanacaktır.

haifisch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki. teşekkürler. zaten bu arkadaşta birazcık şeref varsa gelir, itiraf eder. onun yüzünden webmastersitesinden banlandım.

necos44

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Kesinlikle yalandır. ben programı kastım ve bu arkadaş kendisine programı bedava vermediğim için beni tehdit etti. Hadi işine haifisch

N

nuri3778e

Misafir
haifisch dolandırıcı ve yalancıdır necos44 ağzına sağlık . programı bedava gönderiyorum dedi msn ekleyip gönder dediğim zaman programı güncelliyorum dedi gerçekten hadi işine haifisch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.