İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadas site yapacam yardim

erkanunal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaslar ben bir legalpara sitesi yapacam , adobe dreamweaver i genel olarak biliyorum ama ayrintili bilmiyorum daha once basit siteler yaptim , uyelik istemeyen basit sitelerden , simdi legalpara sitesi yapmak istiyorum acaba nelere ihtiyacim olur , bi legalpara sitesi kurabilmek icin tesekkurler simdiden,

grandeur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım iddia, sinema, dizi, online izle, oyun vb haber vs işlerle ilgili milyon tane site var... ama yine de kurmak istiyorsan aç bir wp blog kendi kuponlarını yayınla tutturabilen bir insansan takipçilerin olur..

istikrar

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
arkadaşım iddia, sinema, dizi, online izle, oyun vb haber vs işlerle ilgili milyon tane site var... ama yine de kurmak istiyorsan aç bir wp blog kendi kuponlarını yayınla tutturabilen bir insansan takipçilerin olur..

Bu kadarmı acıklayıcı bir cevap yazılır, tebrik ediyorum

erkanunal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslinda ben farkli bi site kuracam , oyle legalpara deyip gectigime bakmayin legalpara bir kimsini olusturacak ,sitenin

Ekleme: acaba ayrintili anlatan biyer bilen varmi nasil yapilir bi legalpara sitesi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.