İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadasbul.net (Domain + Site) Satılıktır

Chatturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadasbul.net domain ve komple sitesi ile satılıktır.

* 3500 gerçek üye (1 ayda)

* Günlük tekil 500 +, çoğul 7000-8000 hit (Hitin düşüklüğünün nedeni Turkticaret.net hostunda bulunmasından kaynaklanıyor. Adamlar geceleri serverlarını kapatıp gidiyorlarmı nedir anlamadım. Siteyi alacak kişinin acil host değiştirmesini öneririm. Hostun düzgün çalıştığı dönemde günlük tekil hiti 1000 + idi. Site yakın zamanda açılmıştır ve çok hızlı büyümektedir.)

* Tasarımı template vb. değildir. (orijinal)

* Admin paneli (üye onaylama - silme)

* Google.com arama motorunda "arkadas, arkadaş, arkadaş bul, bedava arkadaş vs. kelime ve kavramlar ile aratılınca kolayca bulunmaktadır."

FİYATI : 400 Milyon

B

besiktaslim

Misafir
ewet hit bendede aynı günün 11 saati serverda problem var
msn yazarsan site ile ilgili görüşmek isterim

B

beynit

Misafir
Eğer sizin için uygunsa hemen 200 milyon verebilirim.

Teşekkürler.

T

TurkishDomains

Misafir
Maalesef 300 Milyon'dan aşağı veremem. Sitesiyle birlikte satıyoruz. İlk mesajımda site ve domainle ilgili bilgileri yazdım zaten.

T

TurkishDomains

Misafir
Arkadasbul.net domain+site satışını 300 milyon yaptık, bu indirimin süresi yarın bitmektedir. Mesajı ilk yazdığımızda 3500 olan üye sayısının bugün 6500'ü geçtiğini hatırlatmak isterim.

Saygılar...

B

beynit

Misafir
Özelden bir MSN Adresi verirseniz satın almak istiyorum , detayları MSN'de konusalım.

Saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.