İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadashattimi iyi yoksa Toplist?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam butun webmasterlere ve bu actigim basligi anlayana sorum su siteme bunlardan biri haziri degilde kurulcak scriptli birsey ariyorum. Sitemde hazir arkadashatti var ama begenmiyorum degisik daha guzel ariyom yada olmasa toplist ariyorum ve sizce hangisi daha cok hit daha cok az trafic alir veya yer alir ve neyi tavsiye edersiniz? Ve tavsiye ettiniz seyin script nerden bulurum kim yardimci ola bilir?

Cok soru sordum insalah anlayan yardimci olan birler vardir. saygilarimla...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kacis tsk msnde görusuyoruz zaten ben bir dusunim karar vercem benim önce karar alip toplist mi yokda arkadashattimi alayim diye dusunuyom yardimci olsaniz daha iyi :) ve bide nerden bulurum söyle scriptler demolari fiyatlari?

H

hostcu1

Misafir
bizim memleketin adamı karı kız ayagına nete girdiginden arkadaşlık siteleri tutuyo ama tanıtımı zor oluo toplist desen zibil gibi ama onda hit almak arkadaşlık sitesine göre daha kolay...

B

bedava.dk

Misafir
Bu arkadaslik scriptlerinin fiyatlari hakkinda bir fikri olan varmi?Bütceye uygun varsa ben düsünüyorum gercekten.Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum,DELIKANLIM ayrica senin bölümünden yararlanmak gibi oldu kizdiysan özür dilerim.

saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.