İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlar 1,75 dolar yatırımla 100,000 dolar kazanın!

kemalaras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
atkadaşlar merhaba..
yeni bulduğum ve kullanması çok kolay olan bir sistemi sizlere tanıtmak istiyorum. Özellikle internetten para kazanmak isteyen bu işe yeni başlayanlar için ve diğer sistemleri karmaşık bulanlar için harika bir yöntem. Tek yapmanız gereken yatırım 1,75 dolar. İhtiyacınız olan tek şey bir adet PayPal hesabı. Çünkü para direk olarak PayPal hesabınıza geliyor. Yapmanız gereken tek şey kend,i linkinizle 4 adet yeni üye yapmak ve onlarda dört üye yapacak. Toplamda dört basamak var ve her basamaktaki üye sayısı şu şekilde:
1. basamak 4 kişi
2. basamak 16 kişi
3. basamak 64 kişi
4. basamak 256 kişi
Sizin sadece 4 üye yapmanız yeterli gerisi sizin dört üyeniz ve onların dört üyesi sayesinde çorap söküğü gibi gelecek.
Konu hakkında daha detaylı bili için blogumu ziyaret edebilisibiz : feedermatrixturkiye.blogspot.com
veya aşşağıda vereceğim linkle siteye gidip kendiniz bakabilirsiniz. eğer birazdan vereceğim referans linki ile giriş yaparsanız benim takımımda olursunuz ve sizi desteklerim. Nasıl mı. diyelim ki üye yapamıyorsunuz ben kendi linki mi veya szin linkinizi promote ederim. Veya anlamadığınız bir şey mi oldu sistem de kolayca bana mesaj atabilirsiniz. Neden mi çünkü burda takımım kazanmadan bende kazanamam. Burda önemli olan herkesin kazanabilmesi. O yüzden bu sistemi seviyorum zaten. kazanç tablosuda şöyle
1. aşama
1. seviye yatırım 1,75 getiri 7
2. seviye yatırım 5 getiri 80
3. seviye yatırım 10 getiri 640
4. seviye yatırım 20 getiri 5120
2. aşama
5. seviye yatırım 40 getiti 160
6. seviye yatırım 80 getiri 1,280
7. seviye yatırım 160 getiri 10,240
8. seviye yatırım 32 getiri 81,960
total 99,447
tek yapmanız gereken 4 üye ve sadece 1,75 dolar :) Ayrıca her seviyede size internet pazarlamacılığı için çok işinize yarayacak e-kitaplar ve yardımcı araçlar alacaksınız.
sizi takımıma bekliyorum :)
buyurun referans linkim:
http://www.feedermatrix.com/?ref=kemlaras

cerkez208

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fazla kaptırma kendini kardeşim benden söylemesi ;)

kemalaras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağol önerin için ama kaptırmadan veya yorulmadan kazabnak yok :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5