İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaslar adsense hakkinda fikir verirmisiniz?

condor10ur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar adsensi uzun suredir kullaniyorum. Soyle bir sorunum var onerilerinizi ve bilginize danismak istedim. Gunde 200 tekil hit alan bir sayfam var ve bu sayi zaman zaman artiyor fakat reklam gelirim gunluk olarak 0.02 tl gibi cok kucuk rakamlari ancak buluyor. Buna ek olarakta zaman zaman reklamlarimada tiklamalar oluyor. Gunde en az 5-8 tiklama oluyor. Buna ragmen neden bu kadar dusuk gelir elde ediyorum onerilerinizi bekliyorum. Sitenin icerigi teknoloji danismanligi ve android destegi gibi konular paylasiyorum. Forum degil bir haber sayfasi blog gibiyim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
bence kategorileri filtrele, siten ile alakalı reklamlar daha çok ilgi görür

xkaranx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şöyle detaylı bir anlatım yapmaya çalışayım;

Reklam değerleri düşük olabilir veya hit tıklaması hergün azalmış veya artmış olabilir.Pagerank değerinize de bir bakın derim.Siteniz 1-6 aylıksa siz zaten reklamdan para kazanmayı unutun :)

Bir blogsa çok bir para da kazanamazsınız.

Mod abimin dediği çok konulara dağılma.Androidse androide ilgi çekmeye çalış kardeşim.

Başlıklar ilginç ve çekici olsun ki ziyaretçi artsın.

Her posta 300*300 reklam ekle bu şekilde oranın artar.

ahmetturanozturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
içeriğe göre reklam sunumu yapan bir sistemdir. Adwords yönetmiş insanlar bilir, rekabet için reklam verenler daha yüksek ücret öderler. Ama nedense adsensede bunu pek göremiyoruz.

xkaranx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abiler ayrıca site açarken çoğu webmaster parasını düşünür.İşte bu size hep kaybettirir.Parayı unutun en az 6-7 ay :)

Sonra parayı zaten cepte bulacaksınız...

Adsenseye toplam 12 kez istek attım bir sitemde ve kabul edilmedi.Site 1 haftalıktı.Sonra parayı düşünmeyi bıraktım.Yayın yaptım.Pagerank 5 oldu.Adsense tık başına 0,32 :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
sidebar ve en üst reklamların tıklanma oranları genelde düşük oluyor
konu içine bağlantı tipi ve 338lik reklamlardan koymaya çalış
google toolsta en çok ziyaret alan konuların listesi olmalı. bu konulara yoğunlaş

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.