İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar Bana Tıklama Başına Para Verecek Site Lazım!

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Tıklama Başına Para Veren Site varmı? Google Ariç. :)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Updated.com :) tabi şu an forumlarda bu tartışma konusu odeme yapıyormu? yapmıyormu? cek alan varmı yokmu?

Yorumsuz dene derim..

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uptadet.com 'mu :)

selam mesut bence uptadet.com şuan yeni site lere para ödemez geliyor cunku cok sağlam siteler onun reklamını yapıyor. vede cek ödüyor duyumlarıma göre. Daha başka siteler varsa bana ulaşırsanız sevinirim

M

malatyasporlu

Misafir
bence nette reklam tık başı 60.000 (günde 10 hiti geçersen ) bünyesinde 3 firma reklamı var

formu doldurduktan sonra ayrıntılar karşına çıkar..

http://www.nettereklam.com/rekaluyeref.asp?Ref=661

bunun dışında

bonuspara.net
sana tavsiyem olacak he rne kadar kullanmasamda...

yabancı dersen ad hearus derim..

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu bu banuspara 'da üye olmasına oldukta bunda bonuspara banner vermiyor bannerini nasıl alacağız? bi bilgin varmı ?

M

malatyasporlu

Misafir
üye girşi yaptığında sitenin adresinin yanında kodu al diye bi yazı yazar işte ordan alacaksın.. sayfanın biraz altına doğru..

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komsunet yanlız şöyle bi olay var bonusara bütün clickleri saymıyordu ödeme alan var ama ödeme alan arkadaş bu konuyada dikkat çekmişti belirtmek istedim...

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiyeden gelen her clicği sayıyor ve paranı ödüyor için rahat olsun.

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
efet olabilir firar toplist sayacları olmalı bunlarda toplist sayacları saymadığı hitlerde var bu yuzden olabilir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5