- Reaction score
- 0
You and the buyer have agreed on the price. Please click on the Domain Name in order to get information how to complete the transaction! arkadaşlar bu ne demek oluyor??
Peki, dot.tk dan alınan beleş domaini satabilir mi?Aforizmalar' Alıntı:komisyona bak kardeşim. %50 ben de bir SEDO mu açsam aceba.
karşı taraf daha kişisel bilgilerini bile girmemiş. karşı tarafı bilgilerini tamamlaması için uyarıyoruz diyor. yani daha karşı tarafın banka bilgileri yok ortada demek istiyor.
eğer kötü bir domainse bulk offer olabilir. yani öylesine bir teklif olabilir.
bedavaonline' Alıntı:Peki, dot.tk dan alınan beleş domaini satabilir mi?
Burada merak ettiğim konu şu;Aforizmalar' Alıntı:sanırım ilk önce .tk domaini gerçekten register etmelisiniz ki başkasına satabilesiniz.
You pay, we deliver and you can figure out how and when to start using your address. For just USD 9.95 per year you obtain the normal rights you would get with any paid domain registration and become the legal registrant of the domain name.
sadece 9.95 $ a domainin yasal sahibi olursunuz diyor. yani normalde yasal sahibi değilsiniz. önce gerçekten satın almanız gerekiyor. sonra normal satış yapılıyor.
bedavaonline' Alıntı:Burada merak ettiğim konu şu;
Bu domaini misal almak isteyen kişi, öncelikle dot.tk'ya mail atsa ve dese ki "bu domain satın alınmadıysa, ben satın almak istiyorum."
O zaman alabilir mi, yoksa ilk hakkı ücretsiz register edene mi tanırlar?
Benimde 1-2 tk domainim varda, o yüzden merak ediyorum.
Anlaşılmıştır, teşekkürler...Aforizmalar' Alıntı:bedavaonline sen de çok kazık soruyorsun.
Can I lose my free Dot TK domain name?
Yes, having a free Dot TK domain name does not give you the legal ownership. Dot TK allows you to use your chosen Dot TK domain name as long as you have 25 visitors or more on your domain name once every 90 days. Activity must include website access to your Dot TK website. If you don't have more than 25 visitors to your website in 90 days, your website is either not up or you did not provide any content. That will result in a cancellation of your registration. Your domain name will then be automatically available for other registrants to register either as a free or as a paid registration.
bedava domain aldığınızda yasal sahibi olamıyorsunuz. eğer domain 25 tekil almazsa 90 gün boyunca isteyen tekrar kayıt ettirebiliyor. ama bu süre içinde size ait.
bu süre içinde satmak isterseniz önce satın alıyorsunuz. sonra satıyorsunuz.
ama bu süre içinde başkası para ödeyip de sizin adınıza kayıtlı olan domaini alamıyor.