İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaslar Dikkat Edin

Macos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle bir sey mailinze gelebilir...
Ben çok güldüm is yerimdeki arkadaslar bana gonderdiler bende yerlere yattım herkez mail atıyor...

TRADUCTION EN TURC POUR CEUX ET CELLES QUI NE PARLENT PAS LE FRANCAIS.

FRANSIZCA BILMEYENLER ICINTURKCE CEVIRI

KONU:Tasinabilir bilgisayar ( Laptop)

Herkese selamlar
ERICSON firmasi bedava tasinabilir bilgisayar dagitmaktadir. Bunu, ayni sekilde
davranan NOKIA sirketine karsilik vermek icin yapmakta.
ERICSON boylelikle ununu daha yayginlastirmak amacini gutmekte ve
yeni, WAP modeli tasinabilir bilgisayarini parasiz olarak dagitmaktadir. Bunun icin
yapmaniz gereken sey, bu e-mail i 8 arkadasiniza gondermektir. Bunu yaptiginizda iki
hafta icinde , bir adetT18 modeli ERICSON bilgisayar alacaksiniz. Mesaji 20 yada daha
fazla kisiye gondermeniz halinde ise, alacaginiz bilgisayar ERICSON R320 modeli
olacaktir.
ONEMLI : bu e-mailin bir kopyasini : [email protected] <mailto:[email protected]>

adresine ,gondermeniz sarttir.

ONEMLI : Bu mesaj bir saka , bir aldatmaca degildir.
gercektir. usenmeyin, kendinize bu bilgisyarlardan birisini hediye edin.

Subject: Portable

Subject: Subject: Ordinateur portable gratuit Objet : Ordinateur portable Bonjour à tous, La société Ericsson distribue gratuitement des ordinateurs portables, ceci dans le but de contrer Nokia qui a fait de même. Ericsson souhaite ainsi augmenter sa popularité. Pour cette raison, Ericsson distribue gratuitement le nouveau portable WAP.Tout ce qu'il faut faire, c'est envoyer ce mail à huit de vos connaissances. Dans environ deux semaines, vous recevrez un EricssonT18. Si le message est envoyé à 20 personnes ou plus, vous aurez même un Ericsson R 320. Important: il faut envoyer une copie de votre mail à

[email protected] <mailto:[email protected]> Important: ce n'est pas un canular, cela fonctionne ! Alors faîtes-vous plaisir en vous offrant un

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu kim yer ki güncel mail bank kurmak isteyen uyanıklar ya bir kız ölüyor, ya bunu bilmem kaç kişiye gönderin sevaptır, yada gönder bilmem ne kazan, bunu bilmem kaç kişiye duyur halkımız uyansın, bunu bilmem kaç kişiye gönder evinize şişme kadın gönderelim :p vs. vs. vs.
Ancak zekalarını ve üretkenliklerini alkışlıyorum, ehe.. Keşke yararlı bir yönde kullanmış olsalar, ama nerdeeee...

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Bunu kim yer ki güncel mail bank kurmak isteyen uyanıklar ya bir kız ölüyor, ya bunu bilmem kaç kişiye gönderin sevaptır, yada gönder bilmem ne kazan, bunu bilmem kaç kişiye duyur halkımız uyansın, bunu bilmem kaç kişiye gönder evinize şişme kadın gönderelim :p vs. vs. vs.
Ancak zekalarını ve üretkenliklerini alkışlıyorum, ehe.. Keşke yararlı bir yönde kullanmış olsalar, ama nerdeeee...

Evet %5645645 katılıyorum +rep

Macos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Super Teklif Diye Bir şey var adamin her gün anasini aniyorum hergün mail hergün mail... yeter artık... boyle serefsizleri hala barindiriyorlar ya ona sinir oluyorum... gercekten kusura bakmayin arkadaslar ama artik buraya kadar sabredebildim..

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
aynısı bir arkadaşımdan geldi..mail frw yapılmış..sadece bana gelende bile 200 kadar mail vardı...

tabi sildim!

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana da birisi mail atmış.Yani sadece bana değil 30-40kişiye birden şifreni yolla demiş. Passport Reset Msn diye isimle :D bende bunlara çok gülüyorum :D
Boşu boşuna mail trafiği yaratıyorlar

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Ben O Mailleri Alıyorum mail bankama atıyorum ama hardisk Gitti :( şimdi tekrardan adamların mail atmalarını bekliom eskiden günde 4 , 5 tana atarlardi şimdi bekle allah yok :p birde şeye uyuz oluoyrum biri aliyor o kadar uğraşiyor gmailden birsürü milletin mailini aliyor mail atıyor diğer igeliyo bütün maili ordan copyleyip kendiside atiyor:p emeğe saygı kardeşim hehehe

birde herkesin sitesi var o maili 70 kişiye atmişsa 35 i aynı maillere web site reklami yapior :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5