İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar İnternetten Çok Para Kazanmak İsteyenler Buraya

kingtibaba

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Arkadaşlar ben bu işle para kazanmak için boş vakitlerimde baya uğraşıyorum ve uğraştığıma değiyor bayada bu tıklatmadan para kazandım ve kazanmayada devam ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

favoriturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Detaylı bilgi vermemişsin :) kaç gösterime kaç para ödüyor ayrıca bu tarz ödeme kanıtları ödeme alındığına işaret değil kime ait olduğu belli değil paypal hesabından yatan ücretin görüntüsünü koyman daha inandırıcı olabilirdi. Ayrıca refsiz link paylaşmamışsın.

kingtibaba

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Siteyi kısaca açıklamak gerekirse olay çok basit yapmanız gereken resim upload edip internette dağıtan tıklandıkca sana para geliyor yabancılardan çok para kazanılıyor bu kadar olay çok basit iyi kazançlar bu arada 2 önce istemiş olduğum para bugün yatırılmış resmini attım.

judgeofnight

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Conditions

Tier 1 - United States, United Kingdom, Canada, Australia

Tier 2 - Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland

Tier 3 - Argentina, Brazil, Bulgaria, Czech Republic, Greece, Hungary, Iceland, Japan, Lithuania, Mexico, Poland, Romania, Russia, Slovakia

Tier 4 - All Other Countries (except China, Hong Kong)

Tier 1 - $2.50 Per 1000 Unique Views
Tier 2 - $0.75 Per 1000 Unique Views
Tier 3 - $0.10 Per 1000 Unique Views
Tier 4 - $0.05 Per 1000 Unique Views (Türkiye'den verdiği tıklama oranı )

O ödemelerin kime ait olduğunu arkadaşın dediği gibi nasıl anlayacağız ?
Ben ödeme seçeneklerini üstte belirttim. Yurtdışından tıklatan en fazla 2.5 dolar veriyorlar. Bizim ülke de maalesef bu tarz şeylerden çok kazanan görmedim ben.

teknotekkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
madem para kazanmak istyorsan gerçek uğraşlarla kazan elde edersin kazanç sistemi ile parakazanmanızı tavsiye ederim tüm içeriği ile bedava internet sitesi yapımı ve xticaret, clinkbank ile nasıl para kazanılacağını anlatıyor...
daha detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz...

Crazy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Denemeye başladım, bakalım düşündügümü yapabilecek miyim :)

favoriturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
para vermiyor 1000 gösterim türkiye için 0.05 $ çok düşük malesef

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.