İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar Otomatik Beğenme Olayı Bakarmıssınız

RizeLiBetüL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar; Herkese Merhabalar Benim Isteğim Google'de Gördümde Otomatik Beğenme Kodu felan Varmış Sayfaya Gelen Biryere Bastıgında Otomatik Sayfayı Beğeniyormuş O Kodu ve Nereye Nasıl Yapıştıracağımızı Istiyorum ve Birde Video Üzerinden Kendi Sayfasının Reklam Linki Yazicak Videoyu Nasıl Yapıyorlar Onu Istiyorum Anlatan Kişi veya Kişilere Şimdiden Teşekkürederim

Guyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biri yardımcı olursa iyi olur bende faydalanırım ama yardımcı olmazlar sanırım otalike ve sayfa beğenme beğendirme ücretli oluyor öğretmeside

mustix68

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Betül hanım Videonun üzerine begenmeyi siz koymuyorsunuz sayfada video paylasıyorsunuz.. sayfanızı begenmeyen kisiler sol üst kösede begen butonunu görür facebook kendisi koyuyor onu otolike gelince... farklı sistemler mevcut... suan sehir dısında olmam sebebiyle dosyalarımı size iletemem :)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Mesajın tamamını bold yazmak yasak.

Perseus'un dediği gibi, yazılarınızın tamamını kalın yazmayın. Düzenleyiniz lütfen.
Otolike biraz kapsamlı bir konu. Çoğu kişi bundan kazanç sağlıyor. Ücretsiz paylaşılacağını sanmıyorum. Bir yerlerde görmüştüm bulabilirsem paylaşırım.
Video olayı da, Mustix68'in dediği gibi, kendiliğinden oluyor. Yani siz sayfanıza bir video upload ediyorsunuz. Onu başka bir yerde biri paylaştığında, videoyu izleyen sizin sayfanızı beğenmediyse, sol üst köşede " Beğen " diye görünür. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok.

RizeLiBetüL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben video indiriyorum ama vinamp seklinde iniyor ve bunu nasıl sayfama atıcam video linkinde benim sayfamın reklamını görmek istiyorum anlıyan varmı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.