İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlar sedo hakkında

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sedoda yaptım herşeyi www.sedoparking.com/sordukmu.com bi inceleyebilir misiniz orda konular çıkıyor ama başkalarının sedolarında direk o konuların içindeki reklamlar çıkıyor onu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilir misiniz? sedo 20$ olunca direk paypal a yolluyor mu ? birde arkadaşlar paypal acc si alırken kredi kartı soruyor neden soruyor ki? şimdiden saolun

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kategoriye ayırman için panelinden keyword girmen gerekiyor eğer keyword girersen kategoride ki reklamlar çıkar..

Paypal'ın amacı kredi kartıyla servisler arasında aracı olmak zaten kredi kartı olmadan bu işi yapması imkansız..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
panel denerek kastedilen ise şu: domain parking'e gir optimization a tıkla keyword gir oraya.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazdığım keywordlere hep no valid keyword diyor

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer hedef dile uygun reklam bulunmuyorsa no valid der.. devamlı denemen lazım preview düğmesini kullanarak reklam çıkıyor mu çıkmıyor mu bakabilirsin.. eğer reklam çıkarsa no valid keyword yazmaz.

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beklesen belki valid olur, yani onlar uygun görürse kelimeler onaylarlar
bekle 2-3 gün önce

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oyuncu, kelimelere eğer no valid keyword derse ilk girildiği zaman kırmızı bir küçük resim çıkıo, bu demek oluyorki bunu giremezsin.. eğer sarı resim çıkarsa sedo bir süre sonra onaylıyor.

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm annadım peki sedoda günlük kaç para kazanalım arkadaşlar ne kadar kazandınız da kapattılar hesabınızı ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
istediğin kadar kazan birşey olmaz eğer hile yapmazsan

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hile yapmıyorum da başka bir siteden popup açıyorum yani bi arkadaş vardı forumda demiş kapattılar hesabımı çok kazandım diye falan demiş te ondan dedim siz ne kadar kazanıyorsunuz sedodan tek domainden günde ortalama ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.