Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar buraya site değerleri diye bir yer acalım ve sitesinin fiyat görüşlerini almak isteyenler oraya yazsınlar. mesela ben www.selldo.com sormak istiyorum. bu site ne kadar eder...
e-kart.org iş yaptırılabilir, ara çizgi fiyat düşürüyor : $100 ve altı miktarlar
holidaycamp.net , Türk mantığına göre güzel domain (tatilköyü demek istemişsin/ chicken translate=piliç çevirme gibi olmuş) ama ingilizcede hiç bir anlamı yok. holiday resort diye geçer düşündüğün olay, saf birine satarsan yol yolabildiğin kadar genel olarak bakarsan fiyatı ödediğin miktara eş olabilir.
tr.st yorumun icin thanx, e-kart.org u kurmaya basladim,
HolidayCamp.net ise, bunun .com ile org alinmisti ve 5.000 $ istiyorlar adamlar bunun com'una org'unada 10.000 $,
arastirdim tatil kampi, tatil köyü anlamina geliyor bilgidigim, o yüzden register etmistim. daha zamanim olmadi tasarlamaya kapali aldigimdan beri ama PR1 oldu
Yaz yaklasti acil acmam gerekli
Eger ilginen varsa e-kart.org ile holidaycamp.net domainlerine tekliflere acigim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5