İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaslar yardımcı olabilirmsiniz

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
s.a degerli iyinet.com ailesi yeni bir site acmayaı dusunuyom goruslerınızı almak istedım oncelıkle sitede soyle bır degıslıklık olsun istıyorum kısacası sitemızde gorevlı arkadaslarımıza aylık olarak server, resller, kendıne ait hostıng vs. yada kendi gelirlerini kazanclarını kazanmalarını ıstıyorum yapmak ıstedgım sudur ornek vereyım her katagorıye ayrı ayrı reklam alalım ornek spor,webtabanlı sistemnler guvenlık vs.. gıbı katagoerılerde gorevlı arkadaslar kendi bolumlerıne sadce reklam alsalar kendı kazanclarını kendılerı kazanasalar dıyelımkı gunluk hıtmız 10 bin 25 bin arası oldugunu farz edelım googlenın yada her hangı bır kurallara aykırımı olur acaba ve sıtde lımıt reklam varmıdır varsa kac tane oılabilir yanı soyle dıyelım kısaca katagoerı soumluları kendı alanlarına reklam alıcak ve kazancları kendılerıne aıt olucak reklam alırsalar tum kazanclar kendıne kalıcak benım gorusum ise her reklam basına server , ressler hostıng vss. versem kendıme aıt buyk bır serverım oldgunu sayalım sizden tek istedgıum sız olsanız boyle bır sıte gorsenız reklam verırmıydınız yada goruslerınız neler olurdu saygılarımnla..

not: bu konuyu daha once sitelerde aynısı mevcuttdut yanlıs anlasılma olmasın arkadaslar sadece goruslerınızı almak ıstıyorum

CoLd!uX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hocam net bır cevap istıyom sakıncası yoksa gorusun bu ::)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.