Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu adresten demosuna bakabilirsin.. live chat özellği üyelerin kendilerine farklı temalar ile blog yapabilmesi... oyun bölümleri müzik bölümleri vs vs vs bir çok özellği var güzel bir tasarım ile harika işler çıkartabilir..
saolun ılgınıze tsk ederim hotscripts de dating pro filan rasladım acaba onlar nasıldır bıde bunlar cok kaba bır db de umarım sorun yaratmaz bi arkadaşım surumden kazanılan scriptlerın dblerının cok fazla uyede patladıgını legalpara etti bilginiz varmı ?
bu adresten demosuna bakabilirsin.. live chat özellği üyelerin kendilerine farklı temalar ile blog yapabilmesi... oyun bölümleri müzik bölümleri vs vs vs bir çok özellği var güzel bir tasarım ile harika işler çıkartabilir..
çok güzel özellikleri var ama full lisans 300 $ bu 39 $ lisans almayıp aydan aya ödenen rakam galiba . Eğer ciddi bir tanıtım yapılacaksa yeni bir site açıp 300$ çok değilde . Alayım sitemin bi yerinde arkadaşlık bölümüde olsun diyene çok para
ben ciddi bir tanıtım dusunuyorum ayrıca arkadas.com sitesini bilirsiniz o tarzda bi sistem lazım iste bana sitede sadece arkadaslık felanda olmaması lazım kaba bir sistem arıyorum kendime ama tam olarak bulamadım
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5