İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlık site php scripti nasil elde ederim?

H

haydi.net

Misafir
meqan.com terbiyesizliğin dibe vurduğu bir sitedir, mezun.com logosunu kullanarak kendisini mezun.com hizmetidir diye sunan aptal bir zihniyete buradan şu mesajı veriyorum "take your way to trash"

-----

yoktur ben 80630 un çok içinde biri olarak şunu sormak istiyorum gerçekten senmi yazdın :)

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cidden ben de merak ediyorum sen mi yazdın .. ikiside işleyiş olarak aynı gorunse de aslında farklı sekilde yazıldıkları açık gibi.. 80630 hızlı calısırken yonja neden bu kadar yavas :]

son olarak 80630 neden artık davetıyelerı yollamıyor yada adminler onay verıncemı yolluyor....

bi davetiye yollıcak varmı 3 arkadasımın denemesı basarısızlıkla sonuclandı...

yoktur' Alıntı:
80630.com ve yonja.com gibi biraz daha gelişmiş.
zaten biz yazdık bununları sadece biraz ekleme yapılcak

S

SempatiX

Misafir
arkadaşıMM işte askim.com a üYe oLarak özeLLiklerini görMen mümKün.. fiyat bakıMındna siZz scripTe bakıNN bir degeRR biçiNN ona göRe üzerinde konusaLım LuruNu veya oLmazıNı...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
$100 a bu sistemi satmak ancak baskasininkini alip emeksiz satmakla mumkun yoksa ederi bu degil. $325-350 arasi bir fiyata yazilabilir dediginiz sistem.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Tam istediginiz ozellik listesi ve zaman araligi ile bana mail gonderebilirsiniz.

S

SempatiX

Misafir
Angelo' Alıntı:
$100 a bu sistemi satmak ancak baskasininkini alip emeksiz satmakla mumkun yoksa ederi bu degil. $325-350 arasi bir fiyata yazilabilir dediginiz sistem.

beNN bu scripti keNdim yazdıMM diye bir iddiada buLunMamıştıMM zatenN dikkatLi bir şekiLde okursanıZzz... aLacak varsa fiyaTT verdiM.. poLemiğe girmeyiNn...

M

Majesty

Misafir
lol

biraz gezin siteleri - bu scriptlerin aynilarinin download larini 1-2 üyelik ile kolayca bulabilirsiniz.

hakan20

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizin limitiniz ve istediğiniz özellikler nedir.
parasal olarak limit

T

Turkyurdu.org

Misafir
Basit bir form mail yazacak kadar kodlama ile ugrastiginizda o form mailin bile izinsiz dagitilmasinin nefretini hissedersiniz.Bahsi gecen scriptin degil kodlanmasi, toplam kod satiri kadar yazilacak siir bile $100'i golgede birakir. Biraz Emege saygi. Baskada sozum yok sanirim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ben artik bu tarz seylere cevap vermemeye calisiyordum, ("polemige girmemem gerekmis ya") ama sizin gibi insanlarin da var oldugunu gormek guzel Turkyurdu.org

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5