Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paralı üye olmaları için, bir arakdaş bulabilme amacı ile sitelerine üye olan kişilere hergün fake mesaj gönderen kalbimde.com juzy.net vs. vs. (aklıma gelen bunlar) sitelerini protesto ediyorum.
o zaman bu adamların ringofondan farkı yok öylemi
hadi arkadaşlar bütün sitelerinizden onlarin reklamlarını kaldırın
şaka tabi...
bu işler böyle yürüyor ringofon açık açık yapiyor bunlar gizliden :=)
neysee
%100 destek veriyor *siber*'e. Juzy'ye bir bakayım diye üye oldum, zırt pırt mesajlar geliyor. Kimbilir kaç tane zavallı bu mesajlara kanıp, bu siteler tarafından hırsızlığa uğramıştır.
Iyi de nasil inaniliyor ki, test icin uye oluyorsun resim filan yok, her gun masallah merve, ceylan, zeynep, damla. Sence askta mutluluk mu daha onemli, huzur mu, cevabini bekliyorum gibi mesajlar Ben sorularin cevabini site yonetimine atiyorum sonucta onlar atiyor.
kızın biri bana öle bi aşk mesajı atmışki allah allah ulan ben brad pitt mişimde haberim yokmuş falan oldum
bide o sitelere hiç kız nicki ile uye olmayı denedinizmi? ben denedim hatat 3-4 tanede güzel resim koydum mesajların birini silmeden 2 tane geliyo yani bi kızın orda dogru dürüst bi tipe denk gelmesi imkansız..
sahtekarlık ve haksız kazançtan başka birşey değil. umarım hakettikleri cezayı bulurlar.
juzy.net sistemini incelemek için üye oldum, resimsiz ve sıfır bilgi, hergün yeni bir mesaj geliyor resimli bir kızdan. üstelik üyelik silinsin diye işlem yaptım 2 kere onuda yapmadılar.
kalbimde.com'da farklı değil sonuçta yazık türk halkını kandırıyorlar resmen.
evet soylenenler cok dogru 5-6 yil oncesinden siberalemden bi hesabim var profil neredeyse bos ve resim yok nedendir bilinmez daha bir tane mail bile gelmedi hakkini teslim etmemiz gerekenler var..
zaten icerik ve yapilandirmadan siteler ortada. ortada hizmet yerine sadece para kazanma mantigi var
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5