İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlık siteleri.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Paralı üye olmaları için, bir arakdaş bulabilme amacı ile sitelerine üye olan kişilere hergün fake mesaj gönderen kalbimde.com juzy.net vs. vs. (aklıma gelen bunlar) sitelerini protesto ediyorum.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o zaman bu adamların ringofondan farkı yok öylemi :)
hadi arkadaşlar bütün sitelerinizden onlarin reklamlarını kaldırın :p
şaka tabi...
bu işler böyle yürüyor ringofon açık açık yapiyor bunlar gizliden :=)
neysee

serdarbakar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%100 destek veriyor *siber*'e. Juzy'ye bir bakayım diye üye oldum, zırt pırt mesajlar geliyor. Kimbilir kaç tane zavallı bu mesajlara kanıp, bu siteler tarafından hırsızlığa uğramıştır.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Iyi de nasil inaniliyor ki, test icin uye oluyorsun resim filan yok, her gun masallah merve, ceylan, zeynep, damla. Sence askta mutluluk mu daha onemli, huzur mu, cevabini bekliyorum gibi mesajlar:) Ben sorularin cevabini site yonetimine atiyorum sonucta onlar atiyor.

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kızın biri bana öle bi aşk mesajı atmışki allah allah ulan ben brad pitt mişimde haberim yokmuş falan oldum:D

bide o sitelere hiç kız nicki ile uye olmayı denedinizmi? ben denedim hatat 3-4 tanede güzel resim koydum mesajların birini silmeden 2 tane geliyo yani bi kızın orda dogru dürüst bi tipe denk gelmesi imkansız..

kurtlar sofrası gibi:D

S

sitemerkezi.net

Misafir
sahtekarlık ve haksız kazançtan başka birşey değil. umarım hakettikleri cezayı bulurlar.

juzy.net sistemini incelemek için üye oldum, resimsiz ve sıfır bilgi, hergün yeni bir mesaj geliyor resimli bir kızdan. üstelik üyelik silinsin diye işlem yaptım 2 kere onuda yapmadılar.

kalbimde.com'da farklı değil sonuçta yazık türk halkını kandırıyorlar resmen.

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet soylenenler cok dogru 5-6 yil oncesinden siberalemden bi hesabim var profil neredeyse bos ve resim yok nedendir bilinmez daha bir tane mail bile gelmedi :) hakkini teslim etmemiz gerekenler var..

zaten icerik ve yapilandirmadan siteler ortada. ortada hizmet yerine sadece para kazanma mantigi var

aslanbey34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bu sitelerin aylık 50 milyar tl kazandıklarını biliyormuydunuz.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50milyardan fazla kazananlar da var. Sadece server kirası 50milyar olanlar var. Siberalem ve Yonja'dan başkası güven vermiyor bana açıkcası.

Hukiki olarak da bi kurumun çıkıp bu tür olaylara dur demesi lazım. Ne farkı var banker Bilo'dan bunların :)

abaza türk genci ALLAAHH hatun buldum bana mesaj atmış diyor gözünün yaşına bakmadan basıyor parayı

YaZıK

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5