İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Artık herkesin bir film sitesi olacak

Seo Shark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam arkadaşlar

Herkese film sitesi kampanyası yapıcam fiyat 200 tl olacak içinde 1 adet özel tema ki sitemde var aynı temadan, ayrıca superbot 3 adet her türlü garantidir.

Sitenize 1 ay sonunda günlük tekil 3 K ziyaretçiyi garanti ediyorum. Yalnız söyleyeceğm şeyleri yapacaksınız.

Söyleyeceğim şeyler şurdan backlink al felan türünde değildir. Adam gibi yöntemlerdir. Şimdi bu garantiyi neden veriyorum çünkü 15 tane site açtım 1 ayı bulmadan 3 K yı geçti hafta sonları 6 K ları buluyor.

Mesela reklam koydugum sitem 3 K ile günde 1.5 euro kazanç elde etmektedir. Reklam konularındada yardımcı olunacaktır.

Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar

Bu demo verdiğim sitemin teması sadece bana aittir günlük 15 K hiti yakalamış bir sitedir . Sizinde siteniz çok iyi yerlere gelecektir eminim. Sadece şuan bu sitemde kullanılmaktadır. Piyasanın en iyi film temasından 5 yıl daha önde bir temadır. Özel çalışma ile yapılmıştır, wordpress içindeki gereksiz tüm dosyalar temizlenmiştir.

DEMO

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5