İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

artık yeter ! ne istiyorsunuz sitelerimden ??

Gizlen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3. yıla giricek olan ve ücretsiz sürekli hiç bir masrafdan kaçınmadan ve kar amacı gütmeden aktif olan sitelerime

ağustos 2008
eylül 2008
şubat 2009 aylarında kesintisiiz 100mbit e varan saldırı (ddos, syn, botnet) yapan sahış kimse artık, kesinlikle aramızda, derdi sorunu neyse lütfen ulaşsın bana?

ayrıca bıktım bu konudan kime ne zararım var ?? Kendi cebimden harçlıklarımdan ayırdığım paralarla ilerlettim bu siteleri ve domaini-siteleri kapatmayı düşünmüyorum, bana yardımcı olabilicek sürekli olarak uygun yabancı lokasyon hosting ayarlayabilecek kişileri de bekliyorum (çağdaş abi dışında, kontak halindeyim zaten)

gizlen.net gizlen.org
kapalı işte mutlu olsun kimse artık !!

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Saldırı yoktur, bi şekilde proxy siten senin iznin olmadan farklı şekillerde kullanılıyordur.Araştır

Gizlen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saldırı yoktur, bi şekilde proxy siten senin iznin olmadan farklı şekillerde kullanılıyordur.Araştır

hotlink koruması aktif, dışardan bir frame yada include ile site proxy hizmeti vermiyor. bunun dışında da bilgim yok açıkcası, eğer ne yapabileceğim knsnda bilgi verirsen çok sevınırım.

ama çağdaş abi de bunu zamanında doğruladı. fake IP, syn attack, zombie gibi bir çok saldırı çeşidini denediler.

logları koyayım isterseniz

http://img19.imageshack.us/img19/5703/adsz2rye.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/739/adsztyn.jpg

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Kullandığın script ile alakalı birşey, ne kullandığını bilmiyorumm ama dediğim gibi hiçkimse durduk yere bi proxy sitesine ddos yapmaz. syn attack, zombie ile yıkılan makine makine değildir. Scriptini araştır kaynağa in, aklına hotlink,iframe gelmemeli fazlasını araştır.

Gizlen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kullandığın script ile alakalı birşey, ne kullandığını bilmiyorumm ama dediğim gibi hiçkimse durduk yere bi proxy sitesine ddos yapmaz. syn attack, zombie ile yıkılan makine makine değildir. Scriptini araştır kaynağa in, aklına hotlink,iframe gelmemeli fazlasını araştır.

glype kullanıyorum. proxy kelimesinde google da ust sıralarda oldugumdan rakip site sahibi birisinin yaptığını dusnuyorum
leaseweb ten uyarı geldi BW Limitleri aşırı yuklenmeden dolayı suspend yedim bende.

alternatif cozum arıyorum artık, tesekkürler cevabın ıcın.

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çağdaş bey (abacus) itinalı çalışıyor diye biliyorum.

emin_hask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İstersen ilk önce sorununu çözelim daha sonra yabancı lokasyon hosting ayarlayalım sana göre?

aspmeraklisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slm basina gelenlere üzüldüm . Gecmis olsun . Eger sitelerinden para kazaniyorsan bu isten kurtulmanin yolu var , Cytrix adli External Hardware tabanli firewallu kullanabilirsin . Eger server kullaniyorsan serverina taktir derim , eger serveri kiraladigin yer sunmuyorsa sunan yer arastirabilirsin . Eger hosting pakedi olarak kullaniyorsan da yine Cytrix firewall tabanli bi yerden alabilirsin .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.