Site adresi : www.ask-sozleri.com
Site için istenen fiyat : 2000 $
Sitenin aylık getirisi: 200 $ sadece adsense başka sponsor kullanmadım.Çok iyi bir şekilde kullanılabilir.
Sitenin açılış tarihi: 1 yaşını geçti.
Kategori, sitenin içeriği nedir: güzel sözler,aşk sevgi
Günlük hit sayısı, kaynak link: max. 5500 şu anda 2500 civarı (google analystics eğer exterme koyulursa google nin gösterdiğinin %40 daha fazlasını gösterecektir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2. senesinin içinde pr4 ve tüm alt kategori ve çogu sayfa pr lidir
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyiyle
Hosting dahil midir: hayır , taşıyana kadar 3-5 gün müsade edilir. isteyene hosting satılır.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitem yukarda yazdığım gibi 1 yıldır sürekli güncelleniyor.Aylardır link almadığım halde
çok önemli anahtar kelimeler olan
aşk 1. sayfada sonlara doğru
aşk sözleri 1. sayfa ilk 3 de
Ayrıca son 3 günü seçtiğimde 1700 ü aşkın kelimeden ziyaretçi çektiğini görüyorum. son bir haftayı seçtiğimde 5000 in üzeri.
Yani sadece spam veya link kasılarak üste çıkılmış bir kaç kelimeden değil.Buda sitenin geleceği hakkında yorum yapmanızı sağlayabilir.
Bu ayın son 13 günlük geliri 93 $ daha önceki ayları örnek vermiyorum çünkü sitenin bundan önceki 2 ay sandbox durumu vardı. Daha önceleri yine sağlam geliri vardı.
Satma nedenim : e-ticaret projem için küçükte olsa kaynak sağlamak. gerekirse bi kaç tane daha site satacağım.Yoksa sürekli ve düzenli geliri olan sitemi satmam.
Ödeme yalnızca eft/havale
Site için istenen fiyat : 2000 $
Sitenin aylık getirisi: 200 $ sadece adsense başka sponsor kullanmadım.Çok iyi bir şekilde kullanılabilir.
Sitenin açılış tarihi: 1 yaşını geçti.
Kategori, sitenin içeriği nedir: güzel sözler,aşk sevgi
Günlük hit sayısı, kaynak link: max. 5500 şu anda 2500 civarı (google analystics eğer exterme koyulursa google nin gösterdiğinin %40 daha fazlasını gösterecektir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2. senesinin içinde pr4 ve tüm alt kategori ve çogu sayfa pr lidir
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: herşeyiyle
Hosting dahil midir: hayır , taşıyana kadar 3-5 gün müsade edilir. isteyene hosting satılır.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitem yukarda yazdığım gibi 1 yıldır sürekli güncelleniyor.Aylardır link almadığım halde
çok önemli anahtar kelimeler olan
aşk 1. sayfada sonlara doğru
aşk sözleri 1. sayfa ilk 3 de
Ayrıca son 3 günü seçtiğimde 1700 ü aşkın kelimeden ziyaretçi çektiğini görüyorum. son bir haftayı seçtiğimde 5000 in üzeri.
Yani sadece spam veya link kasılarak üste çıkılmış bir kaç kelimeden değil.Buda sitenin geleceği hakkında yorum yapmanızı sağlayabilir.
Bu ayın son 13 günlük geliri 93 $ daha önceki ayları örnek vermiyorum çünkü sitenin bundan önceki 2 ay sandbox durumu vardı. Daha önceleri yine sağlam geliri vardı.
Satma nedenim : e-ticaret projem için küçükte olsa kaynak sağlamak. gerekirse bi kaç tane daha site satacağım.Yoksa sürekli ve düzenli geliri olan sitemi satmam.
Ödeme yalnızca eft/havale