İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Askere gitmeden evvel.. Araştırmacı asker adayı :)

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Mail arşivini taratırken buldum, mağaza ismi hariç aynen aktarıyorum, yorumsuz :))

Merhaba hemserim..

Yaklasık 1 saat once nerede askerLik yapacagımı öğrenmek üzere. ASkerLik Şubesini aradım. Bana İskenderun 1. deniz er eğitim alayı oldugunu ve ayın 21inde tesLim olmam gerektiğini söylediler.. ardından google a girdim ve alay la ilgili bilgi aramaya calıstım. sourtimes.org da gneral adlı kullanıcının oraya 2 hafta sonra gideceği yazılmıstı. sonra google a gneral yazdım. r10.net de bu kullanıcının asker olacagını dogruladım ve sahıs samsundandı. ardından arastırmayı biraz daha geniş tutunca iyi.net de de asker olacagı yazıyordu. ve ordan forumalani.net sitesine ulastım. orda da profilinde asker adayı yazıyordu fakat lokasyon kısmında Darzulya yazmasına anlam veremedim :D neyse...

domainsearch.com dan forumalani.net domanininin sahibine ulasmak anlamında bir arastırmadan sonra bu mail adresine.

aynı zamanda whois seceneklerinden bu mail adresinin sahibinin iş yeri adresine ulastım...

Yani google a xx giyim yazınca dükkan adresi ve telefonu cıktı. yanılmıyorsam xx da ikamet ediyorsunuz...

domain who is inde beLirtilen cep nosunu aradım fakat kapalıydı. dukkan telefonunu aramak istemedim...

bana en kısa zamanda ulasırsan sevinirim. zira aynı yerde askerLik yapıcaz!

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Yöh !!!!!! :D
Askerliği napıcak mite eleman arıyolarmış oraya başvursun :D

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
GNeRaL samsunda bilişim hizmetleri nasıl kazandırıyormu? Yoksa sallantıdamı? 5 yıl önce oraya yatırım yapmayı düşünüyordum, geleceği olan şehir sıralamasında ilk sıramdaydı :p

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hmm, osahin şöyle söyleyebilirim,

Samsun'da bir numara olan bir bilişim hizmetleri şirketi sahibini Q7 jeep ile görüyorum Samsun yollarında :)

Ve şu var, kimse yatırım yapmıyor Karadeniz'e, o firma(bahsettiğim) harici de hiçbir firma yok Samsun'da ciddi anlamda. Şöyle söyleyebilirim, Samsun ve civarı bölgesini bir firma yönetiyor bilişim olarak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.