İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Askerlik bitti

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Geçmiş olsun.
Fazla yıpranmamışsındır umarım. :)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
teşekkurler arkadaşlar.
Kaloriferci oldugumdan rahat ettim. Jet üstü oldugudnan biraz sıkıydı ama yinede bir şekilde bitti.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vaybe bende orda yaptım askerliğimi MEBS taburunda idim zaman ne çabuk geçiyor.

SonKralice

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
askerlik yapmak kötü birseymi? niye gecmis olsun diyorsunuzki? öylemi denilir? belki türkcemin az olmasindan ben böyle hissetdim, yanlis gibime geldi. türkiyeden askerden gelenlere gecmis olsunmu diyorlar :S

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
askerlik yapmak kötü birseymi? niye gecmis olsun diyorsunuzki? öylemi denilir? belki türkcemin az olmasindan ben böyle hissetdim, yanlis gibime geldi. türkiyeden askerden gelenlere gecmis olsunmu diyorlar :S

Türkçen yetersiz midir değil midir? bilemem ama ,işe imla kurallarını öğrenerek başlayabilirsin.
Cümle başı büyük harfle başlar;
Askerlik........
Türkiye den bahsederken türkiye yazılmaz T büyük olur.
Soru işaretinden sonra büyük harfle başlanır.
hissetdim yanlış hissettim doğrudur.
ki eki ayrı yazılır diyorsunuz ki....gibi ...gibi..gibi...

not: Blogunda dikkat etmiyor olablirsin ama sonkraliçe.com= iyinet değil aynı kefeye koyma bence

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
askerlik geçici birşey olduğundan geçmiş olsun denir. önündeki bir engel gibi görünür, bu engel kalktığı için, eski hayatına daha açık bakabildiğin için geçmiş olsun denir. kötü birşey değil geçmiş olsun denmesi.

ayrıca, zaten "geçmiş" olmuş oluyor bittiğinde. seferberlik gelmediği sürece : p

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
hoşgeldiniz o halde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.