İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Asp bimeyenler Allahaskina biraz arastirma yapin..

O

onur206

Misafir
Arkadaslar bu formda birakilar mesajlara soyle bir baktim da, asp bilenler bilmeyenlere yardim ediyor paylasiyor gibi gözüküyor ama oyle degil. Cogu arkadas ordan burdan yapilmis asp script buluyor onun uzerinde oynama yapip kullaniyor veya bilenlere soruyor nerden bulurum, nerden alirim diye. Yahuu biraz arastirin bu is nasil oluyor ne kod yazarsak nereye gider veritabani nasil yapilir. Bizde baslarda boyle idik. Ama arastirdik kod yazdik beles bulupta kullanmadik. indirin bir script uzerinde oynama yapin degistirin kendinize göre düzenleyin asp yi daha ileriye götürün. Sadece baskalarinin yaptigi scriptlerle bir yere varamazsiniz arkadaslar... indirin bir ziyaretci defteri veya form mail kurcalayin gelistirin sitenize uygulayin. En azindan Türkiyedeki asp bilen arkadaslar cogalir ve bilgi alisverisi daha çok olur. Umarim kimse kizmaz bu mesaja...
Dostçakalin...!

D

detayonline.com

Misafir
Yok yazdıklarına kimse kızmaz da. Yaza boza, sora soruştura öğreneceğiz. Mesela çok güzel scriptler yaptım. Siteye gönderiyorum tanımıyor. 1 haftadır gece gündüz arıyorum hala bulamadım. Siteme ASP ile ilgili bi ekleme falan mı yapmam gerekiyor? Ya da web alanı satın aldığım yer ile mi görüşmem lazım. ?

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elbette , serverinin asp yi desteklemesi gerekmekte..yoksa olmaz :) kolay gelsin ...

bilgisayarina pwl vb kurmussundur zaten ..hosttada ayni gerceklestiren bi sistem olmasi gerekir.. Nasil makinanda wwwroot daki bi dosyayi baska yerden cagirinca (.htm gibi) acilmassa , eksi vs cikarsa normal hosttada ancak oyle olur ..

www.brinkster.com u deneme amacli kullanabilirsin (beles)

umarim yardimci olmusumdur...
hoscakal...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5