Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece 1 kutucuk, üyelik olmadan mailini girecek isteyen ve her hafta bir - birkaç resim url si yollanacak mailine gibi bir mail grubu arıyorum. mail list diye aradım ama bulamadım. bildiğiniz böyle bir program var mı acaba?
www.aspindir.com 'da maillistlere bak. Unutmadan, bu maillerden mail attıkların rahatsız olursa abuse sayılır, ve hosting sağlayıcın ile başın derde girebilir.
Evet günde 800küsür (en az) spam şikayeti yapıyoruz, bir ip spam şikayeti yüzünden karalisteye girerse, o ip üzerindeki bütün siteler suçlu sayılıyor... toplu mail göndermek artık bu devirde güvenli değil, kendi üyelerin bile olsa...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.