Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhabalar iki sayfam var kodlar ms accesten MSSQL E Gore uyarlancak birkac satır kod yardim edebilecek birileri varmı profilimdeki msn den ulaşabilirsiniz yardim etcek
Kodlari ve mdb dosyani bir zip icine koyup herhangi bir hosta atip yapilmasi gerekeni de not olarak ekleyip download linkini de mesaj atarsan bakabilirim.
@trextra sayisal degerlerde de sorun cikabiliyor. Ben belki kodlari sadece kendisinin gormesi gereklidir diye bir yere atmasini istemistim sana da PM atsin adresi
@trextra sayisal degerlerde de sorun cikabiliyor. Ben belki kodlari sadece kendisinin gormesi gereklidir diye bir yere atmasini istemistim sana da PM atsin adresi
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5