Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıcerık kısmındakı metnı on gosterımde mesela 500 harf ıle sınırlandırmak ve tıklayınca detayına gıtmesını ıstıyorum bu konuda yardımcı olabılırmısınız bana
Tum veriyi oku ve sadece 500 harfi goster, tiklayinca kalan kismi goster ama bu sefer db ye gitme elindeki veriyi goster db ye 2 kez gitmene gerek yok.
2. kismi javascript ile de yapabilirsin.
<% response.write left(degisken,500) %> şeklinde yapabilirsin, ayrıca genel bir ipucu vereyim sana, bu tür soruların için google da veya forumlarda arama yaparak sonuca ulaşabilrsin, örneğin asp de karşılaştığın bir hatayıda aynı şekilde google ı kullanarak sonuca ulaşabilirsin
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5