Merhaba arkadaşlar bugun sizlere kendim için yazdığım flash oyun scriptini sizlerle paylaşıyorum .Scriptin tüm kodlaması ve kaynak dosyalarını + sql db sinide yanında veriyorum.Scriptin Özelliklerine bakıcak olursak;
Şimdi gelelim scriptin kurulumuna ;
Öncelikle hostunuzun panelinde bir veritabanı oluşturun, burda oluşturduğunuz bilgiler doğrultusunda web.configde
<add name="dbbaglantisi" connectionString="server=localhost;database=verita banı adı;uid=veritabanı kullanıcısı;password=şifre;charset=latin5;pooling= true;Max Pool Size=2000;" providerName="MySql.Data.MySqlClient" />
satırını kendine göre düzenleyiniz.
2.İşlem olarak .sql uzantılı dosyayı içeri aktarınız ( bu işlemi yapamazsanız konu içinde sorun onunda anlatımını yaparım )
3.işlem olarak dosyaları atınız . Hepsi bu kadar =)
Önİzleme
Demo Link
Önemli NOT !
Oyun scriptinizi kurdugunuzda kayıtlı olan oyunları silmeniz tavsiye ederim çünkü oyunların swf si dosya 800 mb oluyor o yüzden onları silmek zorunda kaldım ama istenirse ayrı link olarak onlarıda yüklerim
Scripti burdan download edebilirsiniz. .Ve son bir rica Lütfen scripti editleyip satmaya kalkmayın bunun öbür tarafıda var :=) Şimdiden herkese hayırlı olsun
- asp.net 4.0 ile yazıldı
- Mysql veritabanı kullanıyor
- Yönetici Panelli
- Sef linkleri
- Css ve xhtml valid
- Oyun eklediğinzde oyun resmi adı ve oyun swf si adı direk oyun ile aynı adda kaydedilmektedir ( seo için + puan )
- domain/bot.asp şeklinde çalıştırdıgınız kral oyun botuda yanında gelmektedir ( resimleri filan hepsini ceker
Şimdi gelelim scriptin kurulumuna ;
Öncelikle hostunuzun panelinde bir veritabanı oluşturun, burda oluşturduğunuz bilgiler doğrultusunda web.configde
<add name="dbbaglantisi" connectionString="server=localhost;database=verita banı adı;uid=veritabanı kullanıcısı;password=şifre;charset=latin5;pooling= true;Max Pool Size=2000;" providerName="MySql.Data.MySqlClient" />
satırını kendine göre düzenleyiniz.
2.İşlem olarak .sql uzantılı dosyayı içeri aktarınız ( bu işlemi yapamazsanız konu içinde sorun onunda anlatımını yaparım )
3.işlem olarak dosyaları atınız . Hepsi bu kadar =)
Önİzleme

Demo Link
Önemli NOT !
Oyun scriptinizi kurdugunuzda kayıtlı olan oyunları silmeniz tavsiye ederim çünkü oyunların swf si dosya 800 mb oluyor o yüzden onları silmek zorunda kaldım ama istenirse ayrı link olarak onlarıda yüklerim
Scripti burdan download edebilirsiniz. .Ve son bir rica Lütfen scripti editleyip satmaya kalkmayın bunun öbür tarafıda var :=) Şimdiden herkese hayırlı olsun