Arkadaslar...
bukadar kişi mesaj atmış ama bazıları boş konuşmuş bence..
asp.net php ye cevrilecek derken örnegini verecegim asp.net yazılmış site, php olarak yazılacak demek oldugunu bir kac kişi hariç anlamamış diger arkadaslar...( asp.net bozulacak php yapılacak demedim )
bir kacgün giremedim siteye ama pm mesajları mail adresime yönlendirmiştim ilgilenen arkadas pm atsaydı hemen iletişime gecerdim
tarifle anlatılacak bi yazılım olmadıgından elimdeki hazır sitenin mantıgına bakacak ve yapacak.. üstelik asp.net ve php yi bilen bi arkadas arıyorum için sadece php bilenler anlaması zaten mümkün degil cünkü anlatmakla yada siteyi dışardan görerek anlaması imkansız..
anlamıyacagını bizzat kendim test ettim belki 100 tane yazılımcıyla görüştüm siteye dışardan bakan 2 günde yaparım 1 haftada yaparım akşam teslim ederim dediler
ama içerigi anlayınca abi başım agrıyo yan yattı camura battı gibi bahanelerle vazgectiler
yazılım zor bişey degil işini iyi bilenler için... ama 3-5 kodu ögrenip yazılımcıyım diyen yapamaz bunu...
sonuc olarak ilgilenen arkadas pm ile iletişime gecerse, görüşebiliriz pm atıldıgında mailime ileti geliyor hemen iletişime gecerim..
not: asp bilene asp örnek site gösterilecek, php bilene php, asp.x bilene asp.x örnek site gösterilecek..