zamanım az oldugu için bazı işlerin yazılım kısmını dışarı paslamak zorunda kalıyorum. Elimdeki bir proje için destek gerekli. Aşağıdaki özellikleri tamamlayacak olan arkadaşlar infodan her türlü ulaşabilirler.
- Session ve cookies destekli, db sorgularında bunlarda kullanılacak
- Üyelikler kategorize olacak (admin, moderatör vb.)
- Üyelere ayrıca gold - bronz - silver gibi üyelik sınırları oluşturulacak
- Üyeler arası mesaj olacak
- Üyelerin kendilerine ait sayfaları olacak (çok basit bir blog diyebiliriz)
- Üyelerin aktifliğine göre artacak puanlama sistemi olacak (işin bu kısmını henüz oturmadım)
- Üyelik için gerekli sanal post uygulamaları
vs.vs.
(proje asp+mssql alt yapısı ile hazırlanıyor)
Oluşturulacak sistemin bir çok özelliği var. Projenin diğer tarafını ben bitirdim sayılır ancak şu an zamanım olmadıgı için buna vakit ayıramıyorum. Eklenmesi gereken bir kaç özellik daha var ancak onlar şu an hazır olmadıgı için projeye eklemedim. İlgili arkadaşlar ister evlerinde hazırlar, isterlerse ajansımıza gelip diğer çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalışabilirler bu ona kalmış. Yerim İstanbul / Kavacık'ta. Çalışma arkadaşlarından rica ettiğim doneler aşağıda mevcut, uygun olmayanlar farklı tekliflerle gelmesinler değerlendirilmeyecektir.
İstenilen özellikler ;
- daha önceden benzer projeleri yürütmüş
- en az 5-6 proje referansı olacak (şiir sitesi, mp3 sitesi vs gibi ucuz işleri ref olarak kabul edemiyoruz)
- Daha önceden çalıştığı yazılım evleri
- Min 25 yaş olan arkadaşlar
- İstanbul'da ikamet eden
Fiyat yukarıdaki kriterlere uygun arkadaşlarla yüzyüze görüşülecektir.
Not:
Mevcut projeye giydirme olacağından tasarım vs istemiyorum, basit bir şekilde işi teslim etmeniz yeterli.
- Session ve cookies destekli, db sorgularında bunlarda kullanılacak
- Üyelikler kategorize olacak (admin, moderatör vb.)
- Üyelere ayrıca gold - bronz - silver gibi üyelik sınırları oluşturulacak
- Üyeler arası mesaj olacak
- Üyelerin kendilerine ait sayfaları olacak (çok basit bir blog diyebiliriz)
- Üyelerin aktifliğine göre artacak puanlama sistemi olacak (işin bu kısmını henüz oturmadım)
- Üyelik için gerekli sanal post uygulamaları
vs.vs.
(proje asp+mssql alt yapısı ile hazırlanıyor)
Oluşturulacak sistemin bir çok özelliği var. Projenin diğer tarafını ben bitirdim sayılır ancak şu an zamanım olmadıgı için buna vakit ayıramıyorum. Eklenmesi gereken bir kaç özellik daha var ancak onlar şu an hazır olmadıgı için projeye eklemedim. İlgili arkadaşlar ister evlerinde hazırlar, isterlerse ajansımıza gelip diğer çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalışabilirler bu ona kalmış. Yerim İstanbul / Kavacık'ta. Çalışma arkadaşlarından rica ettiğim doneler aşağıda mevcut, uygun olmayanlar farklı tekliflerle gelmesinler değerlendirilmeyecektir.
İstenilen özellikler ;
- daha önceden benzer projeleri yürütmüş
- en az 5-6 proje referansı olacak (şiir sitesi, mp3 sitesi vs gibi ucuz işleri ref olarak kabul edemiyoruz)
- Daha önceden çalıştığı yazılım evleri
- Min 25 yaş olan arkadaşlar
- İstanbul'da ikamet eden
Fiyat yukarıdaki kriterlere uygun arkadaşlarla yüzyüze görüşülecektir.
Not:
Mevcut projeye giydirme olacağından tasarım vs istemiyorum, basit bir şekilde işi teslim etmeniz yeterli.