İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Asp Scriptleriniz Yazılır

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Asp olarak her türlü scriptleriniz yazılır. Siteniz için 500 mb alan 5 gb trafik 3 aylık ücretsiz olacaktır. Hostum yok diye korkmayın Tüm düzenlemeler ve destek ömür boyu sürecektir. her zaman burdayım ben

Not defteri tüm ayrıntılarıyla yazılacak scripti yazmanız yeterlidir.

veritabanı access, mssql, mysql olarak yapabilirim. Gayet hızlı ve sorunsuz bi script yazabilirim.

İstediğiniz gibi asp bot yazılır

tasarım konusunda çok iyi olduğum söylenemez, en çok zamanımı tasarım alıyor, tasarımı siz verirseniz daha uygun fiyat veririm.

fiyatlar ucuz olacaktır emin olabilirsiniz.
devamı için pm atınız.

BOTLAR:
izlesene bot
ekolay bot

Moderatör tarafında düzenlendi:

kubilayerkec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu günceldir.. düzenleme yapılmadığı için tekrar mesaj olarak son halini yazıyorum..
Asp olarak her türlü scriptleriniz yazılır. Siteniz için 500 mb alan 5 gb trafik 3 aylık ücretsiz olacaktır. Hostum yok diye korkmayın Tüm düzenlemeler ve destek ömür boyu sürecektir. her zaman burdayım ben

Not defteri tüm ayrıntılarıyla yazılacak scripti yazmanız yeterlidir.

veritabanı access, mssql, mysql olarak yapabilirim. Gayet hızlı ve sorunsuz bi script yazabilirim.

İstediğiniz gibi asp bot yazılır

tasarım konusunda çok iyi olduğum söylenemez, en çok zamanımı tasarım alıyor, tasarımı siz verirseniz daha uygun fiyat veririm.

fiyatlar ucuz olacaktır emin olabilirsiniz.

İletişim:
Cep: 0506 618 98 68
sabit: 0222 225 60 33

bi kaç referans:
E-ticaret sistemleri:
Kısa Yoldan Hızlı Alışveriş
Elit Eğitim 0216 523 94 27 Açıköğretim - Kpss - Bilgisayar Eğitimi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.