İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Assassins Creed Revelations Osmanlı’da Geçecek

cagri169

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
yeri değil ama 2. el ekran kartı ve ram almak istiyorum çünkü bilgisayarımın ram 512 mb ve ekran kartı 512 mb.sizce 2. el alayım mı?(1. el alamam çünkü o kadar param yok :) )

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
web sitesi açman için para olmasına gerek yok.anca şöyle yok sadece elinde 100 tl olur.siteni kendin yapar kendin kodlarsın ama pc alırken elinde ne az 1000 tl olması gerek.yani eğer site yapabiliyosan pc al derim

Angelica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bu oyun serisinin hiçbirini oynamadım. Şahsi oyun zevkimle pek bağdaşmadığı için oynamıyorum, yoksa oyun gayet güzel. Videoyu seyredince oynasam mı ne yapsam diye düşünmeye başladım; topraklarımızda geçtiği içindir muhtemelen, güzel geldi. :)

Oyunun YouTube'daki bazı videolarını seyrettim ve yorumlara göz attım. Ben bilmiyorum da sanırım oynanılan karakterin adı Ezio'ymuş. Kimisi Ezio'nun 52 yaşında olmasından, kimisi o yaşta olmasına rağmen sesinin 23 yaşındaki gibi çıktığından, kimisi de bu oyunun sonunda öleceğinden şüphe duyduğu için rahatsız. Ama genel yorumlar oyunun bayağı sevildiğini gösteriyor. :)

Ayrıca şarkıyı soran arkadaşlar için: Woodkid - Iron

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
web sitesi açman için para olmasına gerek yok.anca şöyle yok sadece elinde 100 tl olur.siteni kendin yapar kendin kodlarsın ama pc alırken elinde ne az 1000 tl olması gerek.yani eğer site yapabiliyosan pc al derim

3bin tl olucak param .

Ekleme:
Bu oyun serisinin hiçbirini oynamadım. Şahsi oyun zevkimle pek bağdaşmadığı için oynamıyorum, yoksa oyun gayet güzel. Videoyu seyredince oynasam mı ne yapsam diye düşünmeye başladım; topraklarımızda geçtiği içindir muhtemelen, güzel geldi. :)

Oyunun YouTube'daki bazı videolarını seyrettim ve yorumlara göz attım. Ben bilmiyorum da sanırım oynanılan karakterin adı Ezio'ymuş. Kimisi Ezio'nun 52 yaşında olmasından, kimisi o yaşta olmasına rağmen sesinin 23 yaşındaki gibi çıktığından, kimisi de bu oyunun sonunda öleceğinden şüphe duyduğu için rahatsız. Ama genel yorumlar oyunun bayağı sevildiğini gösteriyor. :)

Ayrıca şarkıyı soran arkadaşlar için: Woodkid - Iron

oo saol dostum

Ekleme: düşünsenize ez. nasıl da adamlardan kaçarken toplumun bir vatandaşıymış gibi oluyor ya işte. artık müslümanların şeyleride oldu namaz kılmaya gider :D dikkat çekmez :D ne komik olurdu ama :D inş caminin içini iyi tasarlarlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.