İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Atatürk'ün 90 sene önceki öngörüsü

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
İyinet üyelerine sesleniyorum. Bugün hürriyette Fatih ÇEKİRGE'nin bu başlıktaki makalesini okudum ve çok beğendim.

Sizlerin vakit bulduğunuzda mutlaka okumanız gerektiğini düşündüğümden bu haberi sizlerle bu şekilde paylaşmak istedim. Bu yazı bunu hak ediyor diye düşünüyorum.

Link: Atatürk'ün 90 yıl önceki öngörüsü

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Yazıyı baştan sona okudum. Egemen Bağış konusunda aynı düşünmemeye devam etsem de o kısımda yine de gülümsedim. Teşekkür ederim, güzel yazı :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Ben egemen bağış'ı okumanızı istemedim zaten ozanTi :) o başka yazısı bende okumadım :)

Şimdi vereceğim ikinci makaleyi de okursanız sevinirim herkes için bu sözüm :)

Yine hürriyette Rahmi TURAN'ın güzel makalesini paylaşıyorum harikaydı okumanızı tavsiye ederim yine :)

Link: Atatürk için yargılanan ingiliz subay!

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
İkinci yazı da güzeldi, böyle anektodları seviyorum. Yazacak yazı, söyleyecek söz kalmadığı yerde hızır gibi yetişiyorlar :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Kesinlikle öyle harika yazılar olmuş ellerine sağlık diyoruz. Bu tarz makalelere bayılıyorum sizlerle de bugün paylaşmak istedim :) inşallah bir çok kişi okur, dileğim bu yönde. Ancak uzun yazıları bizim milletimiz okumaktan üşeniyormuş gibi geliyor ;)

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Geçen gün dediğine benzer bir olay başıma geldi. Bloguma oturmuş uzunca bir siyasi yazı yazmışım. Adamın yaptığı yorum aynen şu;
"Okuyacaktım ama çok uzun geldi. Yine de güzel yazmışsın, eline sağlık."
Hakaret gibi! Yorum yapmasa daha iyi. Dediğinde haklısın yani, milet üşengeç. Bunu videolu anlatsan izlerler ama...

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Aynen kardeş aynen :) ben burda da Atamız hakkında birçok şey yayınladım yok neymiş uzun gelmişmiş. Bu ne kadar üzücü birşey anlatamam. yahu ATAN ile ilgili şeyler beni geçtim yani...

Milletimizin okuma alışkanlığı gerçekten yok. Gerçekten insanlar tembelleştiriliyor biraz da bu beni üzüyor. Bu güzelim iki makale nasıl okunmaz bilemiyorum.

H

halilarici

Misafir
İki yazıyıda okudum.20yy dehası değil.Tüm yüzyılların dehası olacak bir adam.Bakınız:Gençliğe hitabe.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Atamıza boşuna ileri görüşlüydü demiyoruz. Birinci makalede bu net anlaşılmakta gerçekten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.