İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Auto Surf (Hit) Scripti Satılık (hitlen.net scripti)

dmn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: http://sehabe.sertdisk.net/
İstenen minimum fiyat: 300tl scripte talep sayısına göre değişecektir
Kategori, yazılımın içeriği nedir: gelişmiş auto surf scripti
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: hiç bir hukuki problem yoktur script eskiden piyasada olan bir auto surf scriptidir ve yapılan bütün geliştirmeler bana aittir.

Biliyorum ki güven olmıyacak mesaj sayımdan vs. dolayı burası size kalmış isterseniz demo üzerinde hertürlü değişiklik yapıp scriptin elimde olduğunu kanıtlayabilirim script bende mevcut olduğu için scriptini satın alan kişiye vermeme gibi bir durum yapmam saçma olur vermesem ne kazanacağım ya da kaybedeceğim evet biraz güven gerektiren birşey olmadı şu şekildede yapılabilir scripti alışveriş yapılan sitelerden ödemesini yaparsınız script elinize geçtiğinde onay verirsiniz bu şekildede birşeyler yapılabilir ama sorun çıkmayacağına garanti veriyorum script ile ilgili sorununuz olduğundada her türlü yardımı eksik etmiyeceğim. Herkese teşekkürler. Demo adreste sorunlar olabilir çünkü hosting free hosting session oturumlarında vs. sorun çıkarabiliyor.

dmn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
script fiyatını 100 tl ye düşürdük en az 10 kişi talebi olursa satılıcaktır herkese teşekkürler

dmn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende var zaten söylediklerin sadece talep bildirirseniz sevinirim en az 5 kişiye satmayı düşünüyorum 100 tl den

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5