AVEA fatura sisteme ne zaman işleniyor ?

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Tepki puanı
0
Fatura kesim tarihim ayın 22'si.. bu faturaya en erken ne zaman ulaşabilirim ? Daha doğrusu Online İşlemler'den ya da e-posta ile fatura çıktısını en erken ne zaman alabilirim ? Müşteri hizmetlerine sordum, 1 hafta sürüyor dedi faturanın sisteme işlenmesi.. Bu kadar uzun mu yani ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

Az önce müşteri hizmetlerini aradım.. 25'inde online işlemlerde gözükür dedi.. Bana faturanın dökümü lazım, e-postama ne zaman alabilirim diye sordum.. Ayın 7'sinden sonra dedi.. Doğru mu bu ? Fatura kesim tarihim ayın 22'si.. Ama faturanın dökümünü 2 hafta sonra mı alabiliyorum ?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Tepki puanı
0
Off, n'aptın hocam. Turkcell'de 3 güne almıştım faturayı e-postaya.. Yandık :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Tepki puanı
0
Faturayı online işlemlerden görebildim sonunda dün gece :) E-postaya ne zaman alırız acaba ? Müşteri hizmetleri ayın 30'u diyor :hönk:
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Tepki puanı
0
Şu yarım saatlik dilimde 3 defa müşteri hizmetlerini aradım.

Numaramı başka bir operatöre taşıdığım için faturamın hiçbir şekilde bana ulaşmayacağı söylendi. Eğer fatura istersem 7 Ocak'tan soonra, yani son ödeme tarihimden sonra sadece e-posta yolu ile gönderilebileceğini öğrendim.

Bu şekilde basit, bu şekilde olumsuz, bu şekilde müşterisini hiçe sayan bir politika izlediği için AVEA'yı kınıyorum. Ve bu durumu mümkün olduğunda her platformda dile getireceğim. 150 TL'lik fatura için madem bunu yaptın AVEA, hadi bakalım...
 
0
Üye
Katılım
24 Temmuz 2010
Mesajlar
777
Tepki puanı
9
Konum
İyi
Turkcell daha beter platinum paket e geçtim sınırı %150 kadar aşmışım:S 380 tl fatura var daha fatura kesim tarihim gelmeden dün saat 15:20 aramaya kapattılar ön ödeme istediler bende inat ettim isterse icra göndersinler işin 380 tlsi önemli, değil nereye gitmiyor 380 tl ama cinsliğe baksana benim o anda konuşmam gereken biryer olsa pat diye uyarısız vssiz durdurdular .
İcra yollasınlar sözleşmede var diyorlar yok sözleşmeyi baştan aşağı okudum versinlerde nasıl davalık olcam onlarla :D
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Tepki puanı
0
Ben de zaten faturayı ödemeyeceğimi söyledim. Müşteri hizmetlerindeki çalışana soruyorum faturayı görebiliyor musunuz diye.. Her şeyi görüyoruz diyor.. E dedim o zaman yollayın.. Sistem kaynaklı olarak gönderemiyoruz diyor bu sefer de..

2 menüye girip 3 yere tıklayıp faturayı gönderecekler. Yapamıyorlar ama..

Hadi onu da geçtim normal faturayla bile göndermiyorlar...
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Ağustos 2005
Mesajlar
2,325
Tepki puanı
0
Yaklaşık 1 saat önce AVEA'nın internet sitesindeki iletişim formunu kullanarak yaşadığım mağduriyeti konu olarak açtığım forumların konu linklerini AVEA'ya ilettim. Az önce e-faturamı almış bulunuyorum. 2 defa bilgilerimi bayiden güncelledim, bizzat bayi çalışanına yazdırarak. Buna rağmen fatura adres bilgim yanlış ve eksik.

Neyse.. İstediğime ulaştım. Elveda AVEA ;)
 
Geri
Üst