İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Avea Mobil imza kampanyası

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Kampanya İş Bankası'ndan Mobil İmza önbaşvurusu yapan aboneler için geçerli olacaktır.

*Ön başvuru yapan abonelerin başvuruları sonucunda Mobil İmza servisini almaları getekmektedir.

*Bu kişiler arasından yapılacak çekilişle 10 kişiye netbook verilecektir.

Kampanyaya katılmak için İş Bankası İnternet Şubesinde "Güvenlik -> İleri Güvenlik Araçları -> Mobil İmza -> Avea Ön Kayıt" menüsünü kullanarak ön kayıt talebinde bulunmalısınız.
Kampanya kapsamındaki LG Netbook özellikleri olarak aşağıdaki özellikleri yazabiliriz:
LG Netbook Atom 1.6 1GB 10" 120GB XPHome Bluetooth

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bugün işte tam bugün avea'dan kurtulup vodafone'a doğru geçiş yapıcam :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Herkes halinden şikayetçi maalesef :(
Kiminin fiyatı yüksek, kiminin hizmeti kalitesiz...

İhtiyaç ve istekler sınırsız maalesef, hizmet ve paracıklarımız sınırlı!

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Yaklaşık 1 yıldır avea kullanıyorum ve 1 yıl boyunca her mesajımı en az 2-3-5 kere yollamam gerekiyorki iletilebilsin. Aramarda sürekli kesiliyor. Bunu defalarca ilettim bi sorun yok dediler sanki yalan söylüyormuşum gibi.

Bugün vodafone hat aldım faturalı cep limitsiz olandan. Özellikleri gayet yeterli. Sevgilisi olanlara ideal :) Kısacası hiç tavsiye etmem avea'yı. Tabi karar sizin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.